Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi için ‘final yapar mı’ diye kaygılananlar için Kadir Doğulu güçlü mesajlar verdi!

Gecenin Ucunda dizisi için ‘final yapar mı’ diye kaygılananlar için Kadir Doğulu güçlü mesajlar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yandan Gecenin Ucunda dizisinde başrol olan, diğer taraftan kurduğu Alim Yapım firması üzerinden yeni projeler ortaya çıkartmak için çalışan Kadir Doğulu, yoğun bir dönem geçiriyor. Salı akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Gecenin Ucunda dizisi reytinglerde sıkıntılar yaşıyor. Kadir Doğulu da önceki hafta yaptığı açıklamada izleyicilerden destek talebinde bulunmuştu.

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisinde karısı Neslihan Atagül ile birlikte başrolde yer alıyor. İkilinin aşkı da magazin gündeminden düşmüyor. Karısının memnuniyetinin kendisi için çok önemli olduğundan bahseden oyuncu, “Aile kurumuna çok değer veriyoruz ikimiz de” şeklinde konuştu.

Samimiyetin ve sevginin bir ilişkideki öneminden bahseden Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizi projesinin gidişatı ile ilgili konuştu. Oyuncu, “Sevgili eşim Neslihan’ı gittiğim her yere götürmek isterim. Beraber deneyimlemeyi seviyorum, o da seviyor. Sette de yine beraber olma fikri benim için çok değerliydi. Aynı sette olmanın her türlü avantajını yaşıyoruz. Bir dezavantajı yok. Ayrı setler olması dezavantaj oluyor bir ilişkide” açıklamasında bulundu.

Gecenin Ucunda dizisi için 'final yapar mı' diye kaygılananlar için Kadir Doğulu güçlü mesajlar verdi! 8

Dizinin setinde her şeyin çok güzel olduğunu ve hikayedeki bazı değişiklikler ile yenilikler yaşandığını anlatan Kadir Doğulu, sonuçlarının da güzel olduğunu ifade etti. Yurt dışındaki ilgiye dikkat çeken oyuncu, “Yurt dışından çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Satışları ve başarısı çok memnun edici. Buradaki izleyiciyi de memnun etmeye başladık. Onlar da bize iltifat etmeye başladılar. Halkımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Halktan istediği desteğin geldiğini anlatan oyuncu, izleyicilere çok teşekkür etti. Oyuncu, desteğin devamını beklediğini ve bu iş için büyük emek harcadıklarını anlattı.

Gecenin Ucunda dizisinin final yapma ihtimali akıllardan geçse de Kadir Doğulu’nun sözleri, sette olumlu bir hava olduğunu ve projenin devamı yönünde bir kararlılık bulunduğunu ortaya koyuyor.

Gecenin Ucunda dizisi için 'final yapar mı' diye kaygılananlar için Kadir Doğulu güçlü mesajlar verdi! 9

Kadir Doğulu, “TMC’nin sahibi Erol Avcı, sağlam deneyimleri olan birisi. Muazzam bir ekip kurduk. Bizim operasyonumuzda neredeyse hiçbir sıkıntı olmadı. O sıkıntısız hali ekranda yaşatmayı ve devam ettirmeyi istiyoruz. Umarım böyle devam ederiz” açıklamasında bulundu.

Oyuncu bu sözleri ile Gecenin Ucunda projesi için yoğun şekilde çalıştıklarını, izleyici ilgisinin artması ve yurt dışı satışları ile moral bulduklarını ve işlerinin başında olduklarını anlatıyor. Bu sözler Gecenin Ucunda dizisinin final yapma ihtimalini akla getirenler için rahatlatıcı oldu.

Yapımcı olarak yeni projeler için ekibiyle birlikte çalışmaya devam eden Kadir Doğulu, “Kimdir Bu Mithat Karaman” isimli kitaptan uyarlanan aynı isimdeki yeni bir sinema filmi çektiklerini söyledi. Kendisinin başrolde yer aldığını belirten oyuncu, yazarın kendi karakterinden yola çıkarak bir kitabın filmini yaptıklarını anlattı.

Türkiye mozaiği olan bir apartmanda çekilen Kimdir Bu Mithat Karaman isimli sinema filminin 2023 yılının başlarında izleyicilerle buluşacağını anlatan Kadir Doğulu, şu detayları anlattı:

“Türkiye’nin herkesin aklında yer etmiş bir dönemine not düşen, siyasi ya da toplumsal olarak irdelemiyor ama o dönemde yaşadığını vurguladığımız bir hikaye.”