Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya tercihi doğru mu? Özge Özpirinçci’ye yapılan ayıp sonrası Aile dizisinde tartışma var!

Serenay Sarıkaya tercihi doğru mu? Özge Özpirinçci’ye yapılan ayıp sonrası Aile dizisinde tartışma var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları yakın bir zaman içinde çekimlerinin başlaması beklenen Aile isimli yeni diziden gelecek haberleri heyecanla bekliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolde buluşacak olması da heyecanı artıran bir unsur. Dizide daha önce kadın başrol olarak Özge Özpirinçci ile anlaşma sağlanmış, hatta oyuncu da bu konuda açıklama yapmıştı.

Ancak sonradan şartlar değişti ve Özge Özpirinçci için düşünülen rolü Serenay Sarıkaya kaptı. Tam 7 yıldır televizyon dizilerinde yer almayan Sarıkaya, yeniden hayranları ile buluşacak olmanın heyecanı içinde. Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolünde yer aldığı Medcezir dizisinden bu yana o kadar uzun zaman geçti ki, zorlu televizyon dizisi setinde Serenay Sarıkaya yeniden uzun saatler çalışmak durumunda kalacak.

Serenay Sarıkaya tercihi doğru mu? Özge Özpirinçci'ye yapılan ayıp sonrası Aile dizisinde tartışma var! 8

Aile dizisinde geniş bir aileyi bir arada tutma mücadelesi verecek olan Aslan karakterinde Kıvanç Tatlıtuğ yeniden hayranları ile buluşacak. Devin isimli psikolog karakterinde ise Serenay Sarıkaya, Aslan ailesine iyi gelmeye çalışan birisi olarak konumlanacak.

Aslan karakteri ile Devin arasında yaşanacaklar da iki ünlü oyuncunun yeniden sosyal medyada büyük etkileşimler oluşturmasına vesile olacak.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı dizideki Devin karakteri için Serenay Sarıkaya’nın son anda tercih edilmesi, Özge Özpirinçi’ye yapılan büyük ayıp olarak da akıllarda kaldı. Peki bu karakter için kim daha uygun görünüyor?

Serenay Sarıkaya tercihi doğru mu? Özge Özpirinçci'ye yapılan ayıp sonrası Aile dizisinde tartışma var! 9

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini bir dizide buluşturmak akıllıca bir seçim olsa bile dizinin hikayesi içindeki psikolog karakteri için Özge Özpirinçci’nin çok daha akıllıca bir tercih olacağını düşününler çoğunlukta.

Elbette ki Serenay Sarıkaya için de bu rol düşünülebilir ama Özge Özpirinçci’nin görünüş itibariyle böyle derin bir karaktere daha uygun olduğu düşüncesi sosyal medyada daha çok ifade ediliyor.

Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ushan Çakır gibi etkili isimler de bulunuyor. Bu kadroya bir de Nejat İşler’in katılma ihtimali var ki, tüm bu detaylar ile Aile dizisi 2023 yılına damga vurabilecek nitelikte bir yapım olarak gözüküyor.