Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu Yürek Çıkmazı’nın yayınını bakın nasıl bekliyor!..

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu Yürek Çıkmazı’nın yayınını bakın nasıl bekliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Yürek Çıkmazı, duygu yüklü hikayesiyle salı akşamlarına damga vuruyor.

Kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini ekranlara taşıyan Yürek Çıkmazı’nda Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu partnerlikleriyle göz dolduruyor.

İkili, sosyal medyada sık sık setten yaptıkları paylaşımlarla da heyecanı hep yüksekte tutuyor. Alp Navruz dizinin yayınından hemen önce yaptığı instagram paylaşımıyla adından söz ettirdi. Oyuncu, İrem Helvacıoğlu ile fotoğrafını yayınlayarak, “Çaylar hazır, yeni bölümü böyle bekliyoruz” yazdı.

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu Yürek Çıkmazı'nın yayınını bakın nasıl bekliyor!.. 7

Yürek Çıkmazı’nın 13 Aralık Salı günü yayınlanan 6. bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Annesine ve kardeşlerine yaşatılan şiddeti görmeyi reddeden Feride, Cennet’in ona bıraktığı kanlı yemeniyle birlikte çocukluğuna doğru bir yolculuğa çıktı.

Öte yandan dosyanın delil yetersizliğinden kapanacağını öğrenen Halil, kardeşleriyle bir kez daha konuşmak istedi.  Üç kardeş yıllar önce Yılmaz’dan kaçarak saklandıkları evde buluştu.  Herkesin eteğindeki taşları döktüğü bir hesaplaşma yaşanırken, Feride yıllar önceki gibi geleceklerini belirleyen bir karar verdi. Yürek Çıkmazı 20 Aralık Salı günü yeni bölümüyle TRT1’de ekranlara gelecek.