Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak doğal haliyle de övgü dolu yorumlar aldı!..

Yargı’nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak doğal haliyle de övgü dolu yorumlar aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Yargı dizisinde “Pars Savcı’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Mehmet Yılmaz Ak uzun yıllardır sektörde yer alıyor. Bugüne kadar beyaz perdede, televizyonda ve tiyatro sahnesinde birçok karakteri başarıyla canlandıran oyuncu Yargı dizisiyle şöhret oldu desek yalan olmaz.

‘Savcı Pars’ karakteriyle ekranın en fenomen isimlerinden biri haline gelen oyuncu hayranlarından sürekli övgü dolu yorumlar alıyor.

Canlandırdığı karakter gereği her hafta ekranlara takım elbiseli ve düzgün taranmış saçlarıyla gelen oyuncu, sosyal medyada çoğu zaman doğal halini paylaşıyor. Mehmet Yılmaz Ak son paylaşımında kıvırcık saçlarıyla dikkatleri çekti.

 

Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak doğal haliyle de övgü dolu yorumlar aldı!.. 7

Oyuncunun paylaşımına yine pek çok övgü dolu yorum yapıldı. Dikkat çeken yorumlarda bazıları ise şöyle; Bir erkeğin yakışıklı olmayıp da bu kadar karizma olması…”, “Oscarlık bir yeteneğe sahipsiniz”, “Alem karizma görsün!..”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda,  “Arkadaşlarım ve yakın çevrem uyarıyor ünlüsün sen diye” sözleriyle hala şöhret olduğunun farkında olmadığını gözler önüne sermişti. Mehmet Yılmaz Ak,  “Hedefim şöhret olmak değildi bu sebeple geç ya da erken diye düşünmüyorum” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.