Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisinin Levent’i Özgür Emre Yıldırım’dan Ekrem İmamoğlu itirafı!

Hudutsuz Sevda dizisinin Levent’i Özgür Emre Yıldırım’dan Ekrem İmamoğlu itirafı!

tarafından ker_def

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”un yeni bölüm konuğu başarılı oyuncu Özgür Emre Yıldırım oldu. Son olarak “Hudutsuz Sevda” dizisinde canlandırdığı Karadenizli mafya Levent Kulpa karakteri ile beğeni toplayan Yıldırım, şivesine Ekrem İmamoğlu dinleyerek çalıştığını itiraf etti.

Özgür Emre Yıldırım, Sibel Arna’ya yakın zamanda evlendiği eşi ile sosyal medyadan tanıştığını, ilk görüştükleri gün evlenme teklif ettiğini ve eşi Buse Cevat Emre’nin kansere çare arayan bir bilim insanı olduğunu da anlattı. İşte oyuncunun programda yaptığı açıklamalar:

EKREM İMAMOĞLU DİNLEYEREK ŞİVE ÇALIŞTIM

Hudutsuz Sevda’da canlandırdığım Levent Kulpa karakteri Karadenizli. Tam bir şive değil de kırık bir Türkçe ile oynamam istenince role Ekrem İmamoğlu dinleyerek hazırlandım. Kulağımda İmamoğlu ben evde temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum. Derken derken onun ritmini yakaladım. Birebir taklit asla değil. Konuşmasının melodisini kullandım.

KARIMLA SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIM İLK GÜN EVLENME TEKLİF ETTİM

Eşimle ben sosyal medya üzerinden tanıştık. Daha önce benim filmlerimi izlemiş bana inanılmaz bir sempatisi varmış. O yüzden takibe almış, benim de güzelliği ve bilim insanı olması çok ilgimi çekti ve geri takip ettim. Koç Üniversitesi’nde prostat kanserine çare bulmak üzerine çalışıyor. Hatta şu anda Harvard ile flört ediyor. Pandemi döneminde konuşmaya başladık. Yaklaşık bir ay boyunca yoğun bir şekilde konuştuk. Sonra heryer kapalı olduğu için Gezi Parkın’da buluşmaya karar verdik. Kimle karşılaşacağımı bilmediğim için çok heyecanlıydım. Karşıdan geldi geldi, şöyle bir baktım, müthiş biri, yaklaştı yaklaştı, geldi, baktım, hemen sarıldım, kokladım, yanağından öptüm, havaya kaldırdım, indirdim ve “Ben seni aldım” dedim. Sonra evlendik.

CEM YILMAZ’IN ROLÜNÜ BEN OYNADIM

Alman’ların önemli gişe filmlerinden “Nick Off Duty” de oynadığım Süleyman Şeker rolü aslında Cem Yılmaz’ındı. Ben onun hiç konuşmayan yardımcısı için deneme çekimi yollamıştım. Ama adam hiç konuşmadığı için Süleyman Şeker karakterini de farklı açılardan oynamıştım. Tesadüf o ara Cem abi o süreçte “Ali Baba ve 7 Cüceleri” çekmek için sette olduğu için uygun değilmiş. Beni seçtiler. Benim oynadığım başrol kötü adam için Cem Yılmaz’ı istediklerini sette Til Schweiger’den öğrendim. Film bittikten sonra Cem abiye sordum, “Sen Almanlarla bir film yapacakmışsın” dedim “Ya evet öyle bir şey vardı” dedi. “Ben oynadım o rolü” dedim. “Hadi Len” dedi.