Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar, yapay zekanın sanatın evrimine olan etkisini anlattı!

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar, yapay zekanın sanatın evrimine olan etkisini anlattı!

tarafından ker_def

1995 yılında dünyaya gelen ve son dönemde yer aldığı dizi filmlerdeki başarısı ile adından konuşturan Özge Özacar, 2015 yılından bu yana setlerde yer alan isimlerden birisi.

Meryem dizisindeki Naz karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kefaret isimli projedeki Meltem karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

En son Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, projenin sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye çekildi.

Güzel oyuncu Özge Özacar, Wtech Turkey tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yılında Teknoloji’nin 100’leri projesinde yapay zeka ve teknolojinin sanatın evrimine olası etkisi üzerine konuşma yaptı.

Türkiye’nin önde gelen markalarının desteklediği ve öğrencilerinin %80’inin kadın olduğu projede, Özacar, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Üretken yapay zekanın mesleğim ve toplumsal dönüşümler üzerindeki etkilerini merak eden genç bir kadın olarak, @wtechturkey konuşmacısı olmak harika bir deneyimdi.

Teknolojinin sanatın evrimine etkilerini ve insanın adaptasyon kabiliyetini ele aldım. Konuşmamın iyiliğe ve güzelliğe vesile olmasını diliyorum.”