Ana sayfa Sinema Yabani dizisiyle dikkat çeken Şebnem Hassanisoughi bu sefer de sinema filmiyle yurt dışında göz kamaştırıyor!

Yabani dizisiyle dikkat çeken Şebnem Hassanisoughi bu sefer de sinema filmiyle yurt dışında göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şebnem Hassanisoughi, birçok dizide ve sinema filminde dikkat çeken performanslara imzasını attı.

En son Yabani isimli dizide Şebnem karaktirini canlandıran oyuncu, uzun yıllardır setlerde yer alıyor ve başarısı ile göz kamaştırıyor.

Başarılı oyuncu Şebnem Hassanisoughi, rol aldığı “Burası Size Göre Değil” isimli kısa filmle Birleşik Krallık’ın en büyük bağımsız film festivali olan Raindance Film Festivali’ne katıldı.

Hunter Schafer, Andrew Scott ve Jessica Gunning de konuk olduğu festivalde, “Burası Size Göre Değil” Body, Security & Home bölümünde gösterildi.

Film gösteriminin ardından izleyicilerin sorularını yanıtlayan Hassanisoughi proje hakkında şöyle konuştu: “Senaryoyu okuyunca çok şaşırdım çünkü ben de aynı dönemde benzer histen kaynaklanan bir metin yazıyordum. Bu filmi de kendimiz olma yolculuğunda bizi çevreleyen, sıkıştığımız, bunaldığımız saçmalıklardan uzak günleri yaratmak isterken ürettik.”

Ceyda Aşar’ın yazıp yönettiği “Burası Size Göre Değil” emlakçı ile gezerek kendine uygun bir daire arayan kentli bir kadının sebebini bilmediği iç sıkıntısıyla bedeninde ve ruhunda garip değişimler yaşamasını ele alıyor.