Ana sayfa TV Programları Now televizyon kanalı 2024-2025 sezonuna çok iddialı hazırlandı!

Now televizyon kanalı 2024-2025 sezonuna çok iddialı hazırlandı!

tarafından ker_def

NOW, her sezon büyük bir merakla beklenen yeni filmini gururla sunar.

Işıltılı, eğlenceli ve görkemli dünyasıyla fark yaratan, her anı incelikli mizansenlerle dolu ve 56 ünlü ismin yer aldığı filmin yüksek kare çekilen görüntüleri izleyiciler tarafından çok beğenildi ve her zamanki gibi sosyal medyada çok konuşuldu.
Çok sevilen dizi oyuncuları ile birbirinden ünlü ekran yüzlerinin yer aldığı yeni sezon lansman filminin çekimleri 3 günde tamamlandı.

Tanıtılan yeni sezon içerikleri arasında; Kızıl Goncalar, Leyla: Hayat…Aşk…Adalet, Hudutsuz Sevda, Kötü Kan, Yabani, Kirli Sepeti, Gizli Bahçe ile hazırlıkları devam eden dizilerin yanı sıra; NOW Haber, Orta Sayfa, Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi gibi bülten ve programlarla beraber; Çağla ile Yeni Bir Gün, Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim, Fatih Ürek ile Gelin Görümce, Kamera Arkası ve Memet Özer ile Mutfakta da yer aldı.

Kreatif ajansı Medina Turgul DDB olan, yönetmenliğini Aytuğ Üngör’ün, prodüksiyonunu Anima İstanbul’un, styling’ini Başak Dizer Tatlıtuğ ve Deniz Marşan’ın yaptığı lansman filminin saç-makyajını ise Önder Tiryaki ile ekibi üstlendi.

Giysileri, mekan seçimleri ve mizansenleri ile kendine has bir tarzı olan ışıltılı konsepte, bu dünyaya bambaşka bir enerji katan “Ben Kalender Meşrebim” şarkısı eşlik ediyor. Ritmine kayıtsız kalmanın güç olduğu bu özel şarkının sözleri, filme özel yazıldı ve yeniden düzenlendi.