Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisine gösterilen imtiyaz, Şahane Hayatım için uygulanmadı!

Yabani dizisine gösterilen imtiyaz, Şahane Hayatım için uygulanmadı!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında birbirlerine benzer reytingler elde eden Yabani ve Şahane Hayatım dizilerinden birisi devam ediyor, diğeri ise final yaparak bitiyor.

Yabani dizisinde de Şahane Hayatım projesinde de etkili bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu bulunuyor. Ancak Now televizyon kanalı yetkilileri, Yabani dizisinin devam etmesini onaylarken, Şahane Hayatım projesinin final yapması kararını aldı.

İşte bu durum izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı. Birbirlerine benzer reytingler elde eden, hikayeleri ile ikinci sezonda geniş bir izleyici kitlesini etkileme fırsatları hala bulunan iki diziden bahsediyoruz.

Tabii ki bu iki dizinin de ikinci sezonda zorluklarla karşılaşacağı şimdiden biliniyor. Now televizyon kanalı yetkilileri de bu durumun farkındadır ve Yabani dizisine ikinci sezon onayı verilirken çok zorlandıkları son ana kadar karar alınamamasından belliydi.

Şahane Hayatım dizisi izleyicileri ise bu duruma isyan ediyor ve projeye de gelecek sezon için şans verilmesi gerektiğine inanıyor.