Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale doğru Gaddar dizisinin hikayesinde olaylar çözülüyor!

Finale doğru Gaddar dizisinin hikayesinde olaylar çözülüyor!

tarafından ker_def

7 Haziran’da yayınlanacak olan 20. bölümü ile birlikte final yapması beklenen Gaddar dizisi için izleyiciler bir hayli üzgün. Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerinin düşük kalması nedeniyle ikinci sezon onayı çıkmadı. Now televizyon kanalında Gaddar dizisinin son iki bölümü izleyicilerle buluşacak.

31 Mayıs Cuma günü 19. bölümü yayınlanacak olan Gaddar dizisi, 20. bölümü ile birlikte 7 Haziran Cuma akşamı son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki dizinin finalden önceki 19. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Dağhan yeni hedefinin Enver olduğunu öğrenince bu işten sıyrılmanın bir yolunu arar. Bir çözüm bulması için Müdür’ü sıkıştırır. Müdür’le Dağhan iş birliği yapar ve Şirket onların peşine düşmeden onlar Şirket’e ulaşmaya çalışır. Olanları öğrenen Enver’in babasına olan nefreti önünü alamayacağı kadar büyür. Babasıyla yüzleşmeye ve ölmeden önce onu öldürmeye kararlıdır.

Müdür ve Kurt Şirket’le anlaşmaya varmak için aralık bir kapı bulur ve bunun için Leylâ’dan yardım alarak ellerine bir koz geçirmeye çalışır. Dağhan Leylâ’nın böyle tehlikeli bir olaya girmesine kesinlikle karşı çıkar. Leylâ ise onlara yardım etmek isterken yeniden tehlikeli bir oyunun içine düşer.

Bu sırada Enver ve Dağhan ortalarda gözükmemek için herkesle vedalaşıp bir süre kaybolmayı düşünür fakat Yağmur’un sancıları tutunca hastaneye gitmek zorunda kalırlar. Dağhan ve Enver bu mesele yüzünden Şirket için açık hedef haline gelir. Şirket’in adamlarından kaçarken hem kendi hayatlarını hem de Yağmur’un hayatını tehlikeye sokarlar.

Dağhan bebek meselesi için Aydan’la yeniden konuşmak ister ancak Dağhan’ın başında yeni bir belanın olması Aydan’ın kafasını daha da çok karıştırır. Oya, Aydan’ı hem Dağhan’dan hem de bebekten kurtarmak için elinden geleni yapmaya devam eder.

Aydan’ın bebekten vazgeçeceğini düşünen Dağhan, Mesut’la birlikte ona engel olmak için yetişmeye çalışır. Bu olayla Dağhan, Aydan ve Mesut’un artık Şirket’in tetikçilerinden kaçacak yerleri kalmaz.