Ana sayfa Sosyal Medya La Casa De Papel’in yıldızı Pedro Alonso’dan çarpıcı açıklama; Türk kadınları beni çok şaşırttı!..

La Casa De Papel’in yıldızı Pedro Alonso’dan çarpıcı açıklama; Türk kadınları beni çok şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaleme aldığı ‘Filippo’nun Kitabı’nı tanıtmak üzere İstanbul’a gelen ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso, Show TV’den Ömür Sabuncuoğlu’yla Pazar Sürprizi Programı’na konuk oldu.

Pedro Alonso programda, Türk yemekleri, İstanbul ve Türk kadınlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türk yemeklerini çok sevdiğini söyleyen ünlü yıldız, “Türkiye’de bulunmak bu açıdan sorun oluyor. Çünkü müthiş tatların ve duyguların patlaması bana çok fazla kilo aldırıyor” dedi.

“La Casa De Papel”deki Berlin karakteriyle birlikte dünyanın en çekici erkekleri arasında gösterilen Pedro Alonso, kendisini ‘çirkin’ bulduğunu söylerken, “Çekici bulunmak bana fantastik geliyor ama ben en çirkinlerden biriyim” diye konuştu.

La Casa De Papel'in yıldızı Pedro Alonso'dan çarpıcı açıklama; Türk kadınları beni çok şaşırttı!.. 7

Ünlü oyuncu, Türk kadınları hakkında ise, “Genel olarak Türk insanlarını çok seviyorum. Yayıncılık sektöründe tanıştığım kadınlardan yola çıkarak çok hazırlıklı, çok profesyonel, çok akıllı ve çok eğitimli olduklarını söyleyebilirim. Bu benim için çok güzel bir sürpriz oldu” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye iki kez geldiğini ve çok sevdiğini belirten Pedro Alonso, “İstanbul benim uzun süre kalmak istediğim yerlerden bir tanesi. Sadece zaman geçirmek için değil burada kalıp resim yapmak, gezmek ve güzel hatıralar biriktirmek istiyorum” dedi.

Pedro Alonso, La Casa De Papel yeniden çekilse ‘Berlin’ değil ‘İstanbul’ karakterini canlandırmak istediğini söylerken, “Bence İstanbul tek bir diziye sığdırılacak bir şehir değil” ifadelerini kullandı.