Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Asiye’si izleyiciyi sinir etti!

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si izleyiciyi sinir etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — ATV’nin çok sevilen dizisi Kardeşlerim, cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana kitlemeye devam ediyor. Anne ve babasını arka arkaya kaybettikten sonra hayata tutunmak için çabalayan dört kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizideki Kadir, Asiye, Ömer ve Emel güzel kalpleri ve yumuşak karakterleriyle biliniyor. Ancak dört kardeşten biri olan Asiye son zamanlarda karakterindeki değişikliklerle izleyiciyi şaşırtıyor.

Cumartesi akşamı 24. bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim dizisi geçen sezon reytinglerde birincilik elde ederken bu sezon liderliğini TRT 1 yapımı Gönül Dağı’na kaptırmış durumda. Kardeşlerim dizisi her ne kadar bu sezon reytinglerde düşüş yaşamış olsa da hala çok iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 13

Dizinin cumartesi akşamı yayınlanan 24. bölümünde Asiye ve Doruk’un arası iyice açıldı. Öyle ki artık Asiye için Doruk diye birisi yoktur. Tüm bu durumlar Asiye’nin gittikçe agresif bir karaktere dönüşmesine yol açtı.

Sessiz ve sakin Asiye’nin agresif bir karaktere dönüşmesi izleyiciyi çok şaşırttı. Hatta kimilerini sinirlendirdi. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımda Asiye’yi sert bir şekilde eleştirdi.

Bir izleyici tepkisini “Asiye’yi çok değişik bir karakter olarak göstermişler resmen, hiç o baştan beri izlediğimiz Asiye değildi. Tamam kötü bişey öğrendi ama bu kadar kötü gözükmek Asiye’ye hiç yakışmamış. Doruk’a zaten bişey diyemiyorumm bu aşkta en çok o yıprandı, çabalayan hep o.” sözleriyle dile getirdi.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 14

Bir başka izleyici ise Kadir’e de tepki gösterdi ve “Asiye sinir etti, kadir şerefsizdi, Cemile’ye katlanamıyorum, Melisa, Süsen’e ettiğini buldu (ama üzülüyorum da kendisine) #Ayber sahneleri çok güzeldi ama biraz az geldi sahneleri.”

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 15

Asiye’ye sinir olan bir başka izleyici de “Asiye’ye çok sinir oldum bu bölüm. Doruk o kadar lafı haketmedi. Babasının hatasını Doruk’a yüklememeliydi.” diye yazdı.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 16

Asiye’ye sinir olan izleyicilerin tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 17 Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 18 Kardeşlerim dizisinin Asiye'si izleyiciyi sinir etti! 19