Ana sayfa Sosyal Medya ABD’li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik’e büyük övgü!

ABD’li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik’e büyük övgü!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, şu sıralar gündemin bir numarası. Bugünlerde herkes Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız ve Netflix için çekilen Fatma’da yeteneğini sergileyen Burcu Biricik’i konuşuyor. MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup verilerine göre, Fatma dizisiyle Burcu Biricik, hem dünyada hem de Türkiye’de sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Özer Feyzioğlu ve Özgür Önürme’nin yönettiği, senaryosu yine Özgür Önürme’ye ait Fatma’da Burcu Biricik ve Uğur Yücel’in yanı sıra Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

Burcu Biricik, Fatma’da erkekler dünyasında tek başına varolmaya çalışan yapayalnız bir kadın, Fatma Yılmaz’ı canlandırıyor. Hapise girip çıktıktan sonra kaybolan kocası Zafer’i ararken acımasız bir dünyanın içinde kendini bulan Fatma, bir seri katile dönüşüyor.

Fatma yayınlanır yayınlanmaz, sosyal medya kullanıcıları diziyi yorumlamaya başladı. En çok Burcu Biricik’in performansının öne çıktığı yorumlarda; hikaye, kurgu, yönetmen takdir edildi.

Türkiye’den ve yurtdışından sosyal medya kullanıcıları, diziyle ilgili on binlerce yorum yaptı. İşte bazı paylaşımlar:

ABD'li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik'e büyük övgü! 11 ABD'li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik'e büyük övgü! 12 ABD'li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik'e büyük övgü! 13 ABD'li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik'e büyük övgü! 14

Amerikalı oyuncu, yapımcı, yönetmen ve yazar Kristina Klebe de, kendi Instagram hesabından, Fatma dizisinde, Burcu Biricik’i seslendirdiği için, onur duyduğunu yazan bir paylaşım yaptı. Fatma’yı seslendiren Kristina Klebe “Çantadaki kedi çıktı… Mutlaka izlenmesi gereken Fatma’da Burcu Biricik’i seslendirmekten gurur duyuyorum” dedi.

ABD'li ünlü oyuncu ve yönetmenden Burcu Biricik'e büyük övgü! 15