Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ve Helin Kandemir döktürüyor ama izleyici farkında bile değil!

Erdal Beşikçioğlu ve Helin Kandemir döktürüyor ama izleyici farkında bile değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Birçok dizi hayranı Star TV’nin yeni yapımı Kağıt Ev’in farkında bile değil… Oyunculuk performansları ile öne çıkan, farklı hikayesi ile de başka bir çekiciliği bulunan dizinin dün akşam 3. bölümü yayınlandı. Dizinin hayranları tutuklu bir şekilde yeni bölümleri bekliyor.

Ancak Star TV’nin tüm tanıtım çabalarına rağmen halen Kağıt Ev dizisinin farkında olmayan geniş bir izleyici kitlesi var. Pazartesi rekabetinde dizi hayranları seçimlerini çok önceden yaptı belki ama Kağıt Ev de ilgi görmeyi hak eden bir yapım.

Özellikle Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başarılı uyumları ve güçlü oyunculuk performansları göz dolduruyor. Beşikçioğlu, farklı bir rolde ve gayet de role izleyici kaptıran bir oyunculuk sergiliyor.

Dizinin en büyük sürprizi ise 16 yaşındaki Helin Kandemir oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Kibrit çıkışından sonra Kandemir şimdi de yepyeni bir rolle izleyici karşısında.

Erdal Beşikçioğlu ve Helin Kandemir döktürüyor ama izleyici farkında bile değil! 5

Cemre Fırtına karakterini canlandıran oyuncu, her hali ile bu karaktere cuk diye oturdu. İzleyiciler Kandemir’in performansından o kadar etkilendi ki, gerçekte onu Cemre sanabilir..

Role çok başarılı bir şekilde oturan Helin Kandemir, sosyal medyada da ilgi görmeyi sürdürüyor. Başarılı performansı ile Kağıt Ev’in genç oyuncu için bir dönem noktası hikayelerden birisi olması da muhtemel. Zira canlandırdığı Cemre karakterini bu kadar gerçekçi yapabilmek herkesin harcı değildir.