Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı çıldırdı, Exxen’in yeni dizi çalışmalarına inanamayacaksınız!

Acun Ilıcalı çıldırdı, Exxen’in yeni dizi çalışmalarına inanamayacaksınız!

tarafından ker_def

Exxen platformu 1 Ocak itibari ile izleyicilerle buluştu. Platformda iddialı diziler yer aldı. Şeref Bey, Hükümsüz, Öğrenci Evi, İşte Bu Benim Masalım, Sihirli Annem gibi yapımlar hemen dikkat çekti. Ancak hepsi bu değil…

Şu anda Exxen platformunda yer alan dizi sayısı 12… Ancak yeni diziler için öyle yoğun bir hazırlık var ki, dizi sektörü full çalışacak gibi görünüyor. Üstü üste ünlü isimlerin yeni proje haberlerini yakında almaya başlayacaksınız.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Exxen’in dizi hazırlığı ile ilgili bazı bilgiler verdi. Star isimler yeni dizilerde yer alacak. Şimdiden 6 dizi için planlamalar yapıldı, yola çıktılar…

Önümüzdeki 2,5 aylık dönemde ise Acun Ilıcalı ve arkadaşlarının tam tamına 20 tane dizinin hazırlığı için çalışma içinde olduğu ortaya çıktı.

Pandemi döneminde dizi sektörü full time çalışacak ve binlerce kişi de bu işten ekmek yiyecek… Sina Koloğlu, yazısında şu detaya özellikle dikkat çekiyor:

“Şöyle bir gerçek var; salgın nedeniyle yeni işlerin ne olacağının belli olmadığı bir dizi sektörü var. Sahneleri kapalı bir tiyatrolar var. Oyuncularıyla, teknik altyapısıyla, senaristleriyle, yönetmeniyle… Yılda yaklaşık 30 dizi hedefte. Yani kabaca bir hesapla çalışanların aileleriyle birlikte 30 bine yakın bir koca ailenin ekmek kapısı Exxen. Böyle bir fotoğraf çıkıyor.”