Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde herkesin beklediği o an geldi!

Arıza dizisinde herkesin beklediği o an geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Arıza dizisinin 22. bölümünde herkesin beklediği romantik anlar yaşanacak. Ayrıca Ayça Ayşin Turan da söyleyeceği şarkı ile yine hayranlarını mest edecek.

Turan’ın takipçileri sesinin güzel olduğunu ve şarkı söylediği zaman da çok büyük ses getirdiğini iyi biliyor. Arıza dizisinde bu akşam da yine güzel oyuncunun sesinden bir şarkı dinleyeceksiniz.

Ayrıca Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ali Rıza karakterinin aşkını bir kez daha ilan ettiği ve evlilik teklifi yaptığı anlar da izleyicileri bir hayli mutlu edecek.

Arıza dizisi hayranları ikilinin evlenmesini heyecanla bekliyor… Arıza dizisinde 22.yeni bölümden 3. fragman yayınlandı. “Bu bölüm mükemmel olacak. Halide’nin şarkı okuduğu, Ali Rıza’nın yüzük verme sahnesi…” diyerek fragmana yorum bırakan dizi hayranları, heyecanla o anları bekliyor.

Dizi hayranları Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın birlikte düet yapmasını da çok arzu ediyor. Turan’ın güzelliğine yönelik iltifatlar da sosyal medyada durmuyor. Binlerce mesaj paylaşılıyor ve Arıza dizisi hayranlarının heyecanı daha da artıyor.