Ana sayfa Güncel Haberler Acun Ilıcalı, Exatlon ile ulaştığı başarıyı anlattı

Acun Ilıcalı, Exatlon ile ulaştığı başarıyı anlattı

tarafından ker_def

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Brand Week Istanbul’da konuştu ve yurt dışında büyük ilgi gören Exatlon isimli yarışma programının detaylarını anlattı. Ayrıca sevindiren bir anlaşma haberini de verdi.

TV’in patronu olan ve yeni yılda Exxen isimli dijital platform ile yeni bir adım atmaya hazırlanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, “Exatlon bizim bebeğimiz. Bu proje sayesinde çok önemli bir pazara girdik. Meksika’da kanalın en yüksek rakamlarına ulaştık” diye konuştu.

Bu başarı sayesinde Tele Mundo’nun ilgisini çeken Acun Ilıcalı, ayrıca Hispanik nüfusu yoğun olan ABD’deki network’lerın de dikkatini kazandı. ABD’de yeni bir anlaşmadan da bahseden ünlü televizyoncu, “Aslında bugün bizim için de çok önemli bir gün, iki farklı ABD kanalından birisiyle bugün anlaşma yapmak üzereyiz. Büyük heyecan içerisindeyiz” diye konuştu.

Exatlon’un ABD’de yayınlanmasının çok önemli bir gelişme olduğunun altını çizen Ilıcalı, bunun gelecekte büyük gelişmelerin de habercisi olacağını aktardı.

Ünlü televizyoncu, “ABD’de yayınlanırsa bütün dünya Exatlon projesini yapmak isteyecek. Bu da bizim ulaşamadığımız ülkelere girme şansımızı artıracak” dedi.