Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun ılıcalı, Survivor 2020’den çok memnun!

Acun ılıcalı, Survivor 2020’den çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor 2020 yarışması tv8 ekranlarında önceki hafta başladı. Acun Ilıcalı, haftanın 3 günü İstanbul’da 4 günü de Dominik’te gününü geçiriyor. Kameralara konuşan ünlü televizyoncu, programın iyi gittiğini söyledi. Ekibin de çok iyi olduğunu anlatan Ilıcalı, “Ekip güzel,heyecan güzel,sonuçlar güzel, çok mutluyuz. Çok emek var. Karşılığını da alacağız gibi gözüküyor”diye konuştu.

Yarışmacılarda büyük bir açlık olduğunu ve bunun da kavgalara meydan vermesinin normal olduğunu belirten Acun Ilıcalı, “Survivor’da ilk dönem çok zordur, zorlanıyor arkadaşlar. Çok zor bir yarışma” dedi.

Survivor 2020 yarışması için bulundukları nehrin kullanım hakkını Dominik Cumhuriyeti’nden aldıklarını anlatan Acun Ilıcalı, “Yarışmalar nehir kenarında çok güzel oldu.Doğa harikası bir yer, Dominik olağanüstü bir ülke. Hükümet de bu konuda bizi destekliyor” dedi.

Dominik Cumhuriyeti ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da çok yardımını gördüğünü anlatan ünlü televizyoncu, “Oranın dışişleri bakanı ile bizi buluşturdu.Çok önemli toplantılar yapıp, Dominik turizmini de canlandırıyoruz. Biz şu anda 7 ülkeye çekiyoruz, onlar da bizi destekliyorlar. Onlara da faydamız var” şeklinde konuştu.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: