Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı’dan birçok dizi hayranının sempatisini kazanan hareket!

Acun Ilıcalı’dan birçok dizi hayranının sempatisini kazanan hareket!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı iyi bir televizyoncu ve bunu da şimdiye kadar birçok kez ispatladı… Ilıcalı, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Exxen isimli yeni dijital platform ile de herkesi tanıştırmıştı. Televole ile başladığı muhabirlik yolculuğundan, tv8’in patronu olmaya giden süreç ve ardından da gelen dijital atılım ile Ilıcalı emin adımlarla yolunda ilerliyor.

Acun Ilıcalı son dönemde dizi hayranlarını da çok mutlu eden müjdeler veriyor. Exxen platformunda artık unutulmaz dizilerin yeni bölümlerini izlemek gibi bir durum oluşuyor. Buna ilk olarak Acemi Cadı isimli dizi ile başlayan Acun Ilıcalı, yenilenen bu sevilen diziden sonra yeni adımları da peş peşe atacak gibi duruyor.

Bir döneme damgasını vuran ve izleyicilerin aklından çıkmayan Leyla ile Mecnun dizisinin de yenilenecek bölümlerle birlikte Exxen platformunda olacağı duyuruldu. Bu Acun Ilıcalı’nın dizi hayranlarına bir başka sürprizi oldu. Bu kararı ile büyük sempati kazanan Ilıcalı’dan dizi hayranları farklı yapımlarla ilgili istekte bulunmaya da başladı.

Acun Ilıcalı'dan birçok dizi hayranının sempatisini kazanan hareket! 7

Sosyal medyada geçmişin önemli dizilerine gönderme yapan hayranlar, Ilıcalı’yı etkileyerek bu yapımları da hayata geçirmesi konusunda istekler yapıyor.

Birçok dizinin ismi geçiyor ama şimdilik görünen o ki Leyla ile Mecnun efsanesi artık Exxen platformunda yaşayacak. Hem de Cengiz Bozkurt’un da ikna edilmesi ile birlikte ekip tam kadro olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.