Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde parlayacak bir değil iki oyuncu var!

Kırmızı Oda dizisinde parlayacak bir değil iki oyuncu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Can karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu kısa sürede büyük ilgi görmüştü. Camdaki Kız dizisinde de başrolü kapan Şerifoğlu, bunu Kırmızı Oda dizisine borçlu… tv8 ekranında bu sezonun en başarılı işlerinden birisi olan Kırmızı Oda’nın yeni bölümüne iki genç oyuncu geliyor.

39. bölümü ile birlikte 28 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakterinin geçmişine gidilecek. Sadi’nin gençlik hallerini Baran Bölükbaşı canlandıracak. Oyuncu zaten tanınan ve sevilen bir isim. Sadi’nin sevgilisi olarak ise Azra karakterinde Belde Yeke’yi izleyeceksiniz. Genç oyuncu Kırmızı Oda sayesinde öne çıkacak. Fragmanlarda yerini alan Belde Yeke daha şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Kırmızı Oda dizisinde parlayacak bir değil iki oyuncu var! 8

Belde Yeke dışında bir başka genç oyuncunun daha dizide yer alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Melisa Aslı Pamuk’un canlandırdığı Mitra karakterinin eski sevgilisi olarak Emre Çetinkaya hikayeye dahil oluyor.

Yasin karakterinde Kırmızı Oda dizisinde dikkat çekecek olan Emre Çetinkaya, daha önce Damla Sönmez ile Cansu Tosun’un da yer aldığı Amerikan yapımı sinema filmi “I am You” da rol almıştı.

Kırmızı Oda dizisinde parlayacak bir değil iki oyuncu var! 9

Mitra, Paris’te bulunduğu yıllarda Yasin karakteri tarafından istismara uğradığının hikayesini anlatacak. Emre Çetinkaya da bu sahnelerde kendini göstermeye çaba harcayacak.

Bakalım Belde Yeke ve Emre Çetinkaya için Kırmızı Oda dizisi büyük bir kapıyı açabilecek mi?

Kırmızı Oda dizisi bu hafta yine izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Nurcihan (Itır Esen), Doktor Hanım’ı ziyaretinde Vahit (Uğur Yücel) ve Zafer’deki (Yiğit Özşener) olumlu değişimden hayretle söz ederken, kendi yüklerinden kurtulma isteği, Nurcihan’ı çocukluk yıllarına götürür. Vahit ise Nurcihan’la evliliğinin ilk zamanlarında yaptığı bir hatayı üzülerek dile getirir.

Mitra (Melisa Aslı Pamuk), Paris’te bulunduğu yıllarda erkek arkadaşı Yasin tarafından istismara maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatır.

Sadi (Erkan Petekkaya), Azra ile yeniden karşılaşmalarından sonra beraber eski mutlu günlerine dönmek için gösterdiği çabayı Doktor Hanım’la paylaşır. Miço ile yüzleşmesini açıkladığında ise Doktor Hanım oldukça şaşırır.