Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar hayranları alınan son karardan memnun!

Arka Sokaklar hayranları alınan son karardan memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyonlarında 15 sezon yayında kalarak bir rekora imzasını atan Arka Sokaklar dizisi, aynı zamanda başarısını da reytinglerle sergiliyor. Bu sezon birçok kez tüm kişiler kategorisinde birincilikler alan Arka Sokaklar, aksiyonu bol bölümleri ile hep ilgi odağı olmayı sürdürdü.

Zafer Ergin’in “15 yıl daha yapabiliriz” diyerek ne kadar inançlı ve projeye güvendiğini ifade ettiği sözleri de akıllarda kaldı. Rıza Baba karakteri ile artık unutulmazlar arasına da giren Zafer Ergin dışında dizide Şevket Çoruh’u Mesut, Özgür Ozan’ı Hüsnü ve İlker İnanoğlu’nu da Engin karakterlerine izliyoruz. Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Alp Korkmaz, Yüsra Geyik gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Arka Sokaklar şimdiye kadar 590 bölüm yayınlandı ve birbiri ardına başarılar kazandı. Hala hikayenin bu kadar seviliyor olmasının altında yatan neden ise hikayenin izleyicilere samimi, gerçekçi gelmesi ve sürekli yeni olaylar ile de sıkmaması.

Arka Sokaklar dizisinin sezon finali de çok merak ediliyordu. Birçok dizi gibi Kanal D’nin sevilen yapımının da Mayıs ayında ekrana ara vermesi düşünülüyordu. Birçok izleyici Arka Sokaklar’da geriye kaç bölüm kaldığını soruyordu.

İşte bu detaylar ortaya çıktı. Dizinin daha yayınlanacak 4 bölümü olduğunu belirtelim. 28 Mayıs Cuma günü Arka Sokaklar 591.bölümü ile ekranda olacak. 4, 11 ve 18 Haziran tarihlerinde de 3 bölüm yayınlanacak.

Arka Sokaklar dizisi 594.bölümü ile birlikte 18 Haziran cuma akşamı izleyicilere veda edecek. Yaz arasının ardından ise Kanal D dizisi muhtemelen Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.