Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’nın bu sezon işi çok zor! Jüri Başarılı Ama Yeteneksizsiniz Türkiye!

Acun Ilıcalı’nın bu sezon işi çok zor! Jüri Başarılı Ama Yeteneksizsiniz Türkiye!

tarafından zk zk

Acun Ilıcalı'nın bu sezon işi çok zor! Jüri Başarılı Ama Yeteneksizsiniz Türkiye! 7

Emin olun onlar da ağızları açık bir performans seyretmek için o koltuklarda oturuyorlar. Geçtiğimiz 2 yıl içinde reytingleri düşüş gösteren Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin jüri koltuğunun ilk yıllarda olduğu gibi reyting alan üçlü ile ne kadar başarılı olacağı şimdiden pek belli değil. Bunun nedeni jüri değil, yarışmacıların geçtiğimiz yıllarda başarılı buldukları performanslarının aynen tekrarlayarak kendilerini finale atma çabasıdır. Yaratıcılık, özel yetenek yok! Zaten jüri üyelerinin dediklerini, tavrını görmek isteyenler sayesinde reytingler bu kadar yukarı çıktı yani jüri görevini yaptı. Reytinglerin son durumuna yarışmacı desteği gelmedi.
Haliyle bu da reytingleri;

14 Ekim akşamı reytingleri: Total kategori; Reytig 3, 79 Share 9,97 ,Sıra 7, AB kategorisi; Reyting 4,04, Share 10,63, Sıra 3, ABC kategorisi; Reyting 3,60, Share 10,10, Sıra 6

Bu daha başlangıç programının sıralamalarının ilk gün düşük olma sebebi, beklenen performansın altında yarışmacıların sahnede yerini alması seyirciyi ekran başına çekemedi. Seyredenleri ise kaçırdı! Acun Ilıcalı’nın bu durum karşısında yapabileceği tek şey duadır. Bu dua ancak şöyle olabilir “ Ne olur farklı bir performans olsun!”, duası ne kadar tutar bilmiyorum. Beklentim o ki yarışma bütün kategorilerde ilk 3 olabilir. Yeter mi derseniz, yetmez ama bu yeteneklerle de bu iş devam etmez!