Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen’e sürpriz transfer

Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen’e sürpriz transfer

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen ile ilgili gelişmeler hız kesmiyor. Ardı ardına gelen transfer haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bazı dizilerin Exxen için yeniden çekileceği, yeni dizilerin çekilmesi ile ilgili gelişmelerin yanı sıra ekranların sevilen bir programının da Exxe’e geçtiği öğrenildi.

Yayın hayatına 1 Ocak’ta başlaması planlanan Exxen’in son transfer haberini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdi. Buna göre, daha önce Fox TV’de yayınlanan Tolgshow programı artık Exxen’de yayınlanacak.

Tolga Çevik’in sevilen programı geri dönüyor ama artık dijital platformda yerini alacak. Bu arada Exxen için yıllar önce çekilen fantastik dizi Sihirli Annem’in de yeniden çekileceği gündeme gelmiş hatta başrolünde de Güldür Güldür ekibinden Açelya Topaloğlu’nun yer alacağı ifade edilmişti.

Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Exxen'e sürpriz transfer 7

Hazırlıkları hız kazanan Acun Ilıcalı’nın yeni platformu için iddialı isimlerle anlaşmalar sürüyor. Son transfer Tolga Çevik oldu.

Bu arada Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadığı Vahşi Şeyler isimli bir sitcom’un da Haziran ayında Exxen için çekildiği öğrenilmişti.