Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den o partilere tepki!

Sen Çal Kapımı oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den o partilere tepki!

tarafından zk zk

Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli romantik dizide partner olan genç ve başarılı oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birlikte dizinin yapım şirketinden çıkışta basın mensupları ile İzmir’deki depremi ve bu deprem sonrasında bazı kişilerin Cadılar Bayramı partileri ile ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Dizinin yapım firması olan MF Yapım’daki bir toplantıda buluşan iki oyuncu, çıkışta kendilerine sorulan soruları yanıtladılar. tv100’de yayınlanan habere göre, iki oyuncu da 107 kişinin hayatını kaybettiği yüzlerce kişinin yaralandığı depremle ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan ve bazı kişilerin, tüm Türkiye İzmir depremi ile sarsılırken duyarsız bir tavırla Cadılar Bayramı partilerine katılmaları, üstelik bunu covid 19 salgını gibi bir ortamda yapıyor olmaları tepkilere neden olmuştu.

Kerem Bürsin, böylesi zor ve acıların yaşandığı bir dönemde insanların bu duyarsızlıklarına dikkat çekerek “Üzücü bu görüntüler, insanların daha fazla duyarlı olması ve aynı zamanda bu pandemi döneminde partilerin kesilmesi lazım, insanların maskelerini takması lazım. Bizim bu işi hep birlikte kontrol altına almamız lazım” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel de “Ben de üzücü buluyorum. İnsanların kendi hayatları saygı duymak lazım tabii ki ama böyle bir şey yas varken hepimizin içi parçalanıyor, keşke daha duyarlı olsak” açıklamasını yaptı.