Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı’nın yeni prensleri O Ses Türkiye yılbaşı programında ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı’nın yeni prensleri O Ses Türkiye yılbaşı programında ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yılbaşı akşamına yine damgasını vuran isim oldu… O Ses Türkiye yılbaşı özel programında ünlü isimler seslendirdikleri şarkılarla, stüdyoda eğlenceli sohbet ile ve Beyazıt Öztürk’ün de espri performansıyla bir yılbaşı akşamı daha milyonlarca kişi tarafından tv8 ekranında geçti…

Acun Ilıcalı’nın bol bol yeni platformu Exxen’in tanıttığı anlara şahitlik ettik. O Ses Türkiye değil, sanki Exxen arası yılbaşı programı izlendi desek yanlış olmayacaktır. Youtube’da yaptığı Konuşanlar isimli programı ile çok konuşulan Hasan Can Kaya’nın hem espri performansı dikkat çekti hem de Acun Ilıcalı’nın onun hakkındaki sözleri geceye damgasını vurdu. “Onu bol bol göreceğiz. Hayranıyım, sağ olsun o da bizimle birlikte olacak” diyen Acun Ilıcalı, Kaya’nın Exxen’deki yeni projeleri hakkında da bilgi verdi.

Benzer bir övgüyü Acun Ilıcalı, Survivor yarışması ile ismini duyuran Cemal Can Canseven için de yaptı. Aslında dün akşam ortaya çıktı ki, Acun Ilıcalı’nın yeni prensleri bu iki isim… Exxen platformunda hem Hasan Can Kaya hem de Cemal Can Canseven önemli işlere imza atacak.

Acun Ilıcalı'nın yeni prensleri O Ses Türkiye yılbaşı programında ortaya çıktı! 8

Konuşanlar programını youtube’dan kaldıran Hasan Can Kaya, bu programıyla Exxen’de izlenebilecek. Ayrıca Kaya’nın yeni dizi projesinin detayları da ortaya çıktı. “Hayallerim, Aşkım ve Ailem” isimli yeni bir dizinin çekimlerinin yapılacağı ortaya çıktı. Bu dizinin oyuncularıarasında Ezgi Gör ve Tuna Orhan da yer alacak. Hasan Can Kaya ayrıca Ekmek Kapısı isimli yetişkinler için bir çizgi film de hazırlayacak. Kibariye’nin müziklerini yapacağı bu çizgi filmin Simpsons benzeri bir iş olması bekleniyor.

Acun Ilıcalı'nın yeni prensleri O Ses Türkiye yılbaşı programında ortaya çıktı! 9

Acun ılıcalı’nın diğer prensi olarak dikkat çeken Cemal Can Canseven ise Aleyna Tilki ile birlikte “İşte Bu Benim Masalım” isimli dizi projesinin başrolünde yer alıyor. Survivor şampiyonu da olan genç isim, O Ses Türkiye yılbaşı özel programındaki öz güveni yüksek ve doğal halleri ile de büyük ilgi gördü.

Acun Ilıcalı’nın neden kendisine bu kadar önem verdiği de aslında ekranda ortaya çıktı. Jüri üyeleri bile Cansever’in haline ve star ışığına hayran kaldıklarını belirten yorumlar yaptı.

Cansever, Murat Boz’un sevilen şarkısı Janti’yi önce tek başına sonra da Boz ile birlikte iki kez seslendirdi.

İşte Bu Benim Masalım isimli dizisini ekip olarak çok beğendiklerini belirten Acun Ilıcalı, “Cemal Can, Survivor dünyanın en zor yarışmasıydı. Şimdi de çok önemli bir projede sevgili Aleyna Tilki ile buluştular. İnşallah seyircilerimiz de beğenir, biz çok beğendik. Ekip olarak seyrettik. Seyrettikten sonra herkes birbirine baktı, bu nasıl bir iş dedik” açıklamasını yaptı.