Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda bir karakter var ki, artık gıcık olmayan kalmadı!

Masumlar Apartmanı’nda bir karakter var ki, artık gıcık olmayan kalmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranına damga vuran Masumlar Apartmanı, 2020 yılının tümü değerlendirildiğinde en iyi çıkış yapan yapımların başında geliyor… Reytingleri ile 16-17 gibi yüksek oranları yakalayan dizi, geçen sezon Mucize Doktor’un elde ettiği müthiş sıçramanın bir benzerini gerçekleştiriyor. 2020 yılının ilk yarısına Mucize Doktor damga vurmuştu. 2020 yılının ikinci yarısına damga vuran yapım hangisi derseniz, bu kesinlikle Masumlar Apartmanı…

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin müthiş hikayesi izleyicileri derinden etkiledi. Zaten yaşanmış bir öyküden, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye uyarlanması, hikayenin gücünün de nereden geldiğini anlatmaya yetiyor. Özellikle Ezgi Mola, 8 yıl ara verdiği dizi setlerine muhteşem bir dönüş yaptı. Aynı şekilde Gülben karakterinde Merve Dizdar da müthiş bir performans ortaya koydu.

Dizinin yan karakterlerinin hem performansı hem de hikayedeki konumları, Masumlar Apartmanı’nın büyük ilgi görmesinde de etkili olan bir diğer faktördü. İşte bu yan karakterlerden birisine de Açelya Devrim Yılhan hayat verdi. Ünlü oyuncu, dizide Hasibe karakteri ile yer alıyor ve bu karakterden gıcık kapmayan kimse de kalmadı…

Masumlar Apartmanı'nda bir karakter var ki, artık gıcık olmayan kalmadı! 7

Han, Safiye, Gülben ve Neriman karakterlerinin annesi olan Hasibe, çocuklarına sevgi vermediği gibi onların hayatlarının da sevgisizlik içinde geçmesi için elinden geleni yapmış birisi. Safiye, Gülben ve Han annelerinin emanet ettiği bu sevgisizlik ortamında yollarını kaybetmişler. Her biri ayrı bir dünyanın tutsağı olmuş. En çok da temizlik hastası Safiye’nin durumuna izleyiciler yanıyor… Çünkü Safiye, aynı annesi Hasibe gibi…

İç sesi olarak annesinin sürekli hayatında olduğu Safiye karakterinin, geçen bölümde iç sesini durdurması, annesinin söylediklerin sorgulamaya başlaması çok önemli bir adımdı. Tabii ki tüm bu yaşanan süreçte, Açelya Devrim Yılhan, başarılı performansı ile öyle etkili bir Hasibe yarattı ki, izleyicilerin gıcık kapması için her şey hazırdı.

Masumlar Apartmanı hayranları, sosyal medyada Hasibe karakterinin sevimsizliğini, gıcıklığını ve ona karşı kötü hisler beslediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Safiye’nin annesini hatırladığı bir an var ki, izleyiciler Hasibe’ye bir kez daha nefretle baktı… Hasibe, “Ceza memuru gibi suratın, insanın içi kararıyor” derken, Safiye’nin “Sen önce kendi suratına bak” cevabı ise gülümsetti.

Birçok dizi hayranı Hasibe karakterini görmekten bile bıktığını belirtiyor. “Safiye ne çektin elinden, bu kadını görmekten usandım, her yerde çıkıyor” diye yorum yazan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.