Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı bile şok! Aleyna Tilki ve Cemal Can siz ne yaptınız, bu nasıl bir dizi böyle?

Acun Ilıcalı bile şok! Aleyna Tilki ve Cemal Can siz ne yaptınız, bu nasıl bir dizi böyle?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen isimli dijital platform yayın hayatına başladı. Acun Ilıcalı imzalı bir proje daha izleyiciler için yeni bir seçenek olarak internet ortamında yerini aldı. Exxen için çekimleri yapılmaya başlanan dizilerden birisi de “İşte Bu Benim Masalım”… Aleyna Tilki ile Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven birlikte başrolde yer alıyor.

Bir gençlik dizisi. Işıltısı ile izleyicileri çok etkileyecek bir yapım geliyor. Fragmanı yayınlanan dizide Aleyna Tilki ve Cemal Can’ın da birbirlerine çok uyumlu olmaları hemen dikkat çekti. Görüntü kalitesiyle ve eğlenceli anlatımı ile yönetmen Kıvanç Baruönü’nün muhteşem bir görsellik oluşturduğunu zaten fragmanı izleyenler hemen fark etti.

Acun Ilıcalı da diziyle ilgili güçlü ifadeler kullandı ve tüm ekip olarak bu işi çok beğendiklerini belirtti. O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında “İşte Bu Benim Masalım” dizisi hakkında konuşan Ilıcalı, şunları söyledi: “Cemal Can Survivor dünyanın en zor yarışmasıydı. Şimdi de çok önemli bir projede sevgili Aleyna Tilki ile buluştular. İnşallah seyircilerimiz de beğenir, biz çok beğendik. Ekip olarak seyrettik. Seyrettikten sonra herkes birbirine baktı, bu nasıl bir iş dedik. Gönülden tebrik ediyorum, birçok seyircinin çok seveceğini düşündüğüm bir iş çıkmış ortaya.”

Acun Ilıcalı bile şok! Aleyna Tilki ve Cemal Can siz ne yaptınız, bu nasıl bir dizi böyle? 8

Cemal Can Canseven, “Bu zorlu şartlar altında sabah 8, 12 saat boyunca her gün aralıksız çalışıyoruz. Çok çalışıyoruz. Bu yaşlarda çalışmamızın emeğini sonradan alacağız. Çok güzel bir iş çıkıyor ortaya. Emek veriyoruz ve emeklerimizin karşılığını da kat ve kat alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Usta oyuncu Nevra Serezli’nin de başrolünde yer aldığı dizi hakkında güçlü bir tanıtım yapıldı. Aleyna Tilki de programa katıldı ve dizide başka sürprizler de olduğunu belirtti.

Kıvanç Baruönü, İşte Bu Benim Masalım dizisinin ilk fragmanını yayınladığında emeği geçen herkese teşekkür etmiş ve instagram hesabından şu notu yazmıştı:

“Emeği geçen o kadar çok kişi var ki, kimi yazsam… Rejiden sanata, prodüksiyondan kostüme, yapımdan kanala… sette emeğini yüreğini koyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Müzikleriyle danslarıyla onlarca kişinin günlerce gönülden çalışıp, severek yaptığımız bir iş oldu. Ama kararı verecek kişi tabii ki izleyicisi… Şimdi söz sizde! Hatamız varsa affola, her zaman olduğu gibi tebrikler öncelikle oyuncularıma, teknik ekibime… Eleştiriler ise bana ! Biz bu masalı sevdik! Yolumuz uzun şimdi müsaadenizle çalışmalıyız!”

İşte Bu Benim Masalım dizisinin fragmanı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi

Dizinin afişi de paylaşıldı ve büyük beğeni topladı.

Acun Ilıcalı bile şok! Aleyna Tilki ve Cemal Can siz ne yaptınız, bu nasıl bir dizi böyle? 9