Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisi yalnız bırakıldı, böyle kötü bir vedayı hak etmedi!

Ada Masalı dizisi yalnız bırakıldı, böyle kötü bir vedayı hak etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin buluştuğu Ada Masalı dizisi, yaz döneminin en sıcak dizilerinden birisi oldu. Romantik komedi hikayesini çok güzel bir şekilde ekrana yansıtan dizi, Eylül ayı ile birlikte kış sezonu dizilerinin başlamasına fazla direnemedi.

Reytingleri düşen diziye gösterilen sosyal medya ilgisi, dizinin yurt dışına satışı düşüncesi ve Star TV’nin de elinde başka yapım olmaması nedeniyle de hikayenin devamı yönünde karar verildi. Ada Masalı güzel bir yapım olarak 25. bölüm devam etti ve 11 Aralık Cumartesi akşamı da final yaptı.

Dizinin hikayesine ve mutlu bir sonla biten finaline yönelik güzel sözler dışında bir eleştiri yok. Hem oyuncular hem ekip işlerini yaptılar. Ancak izleyicilere yönelik bir eleştiri yapmak mümkün.

Sosyal medyada Ada Masalı dizisi için binlerce tweet atanlar, ne yazık ki final bölümünde dizi ekibini yalnız bıraktı. Öyle düşük ve dizinin hak etmediği reytingler ortaya çıktı ki, dizinin vedasının izleyiciler tarafından hiç de önemsenmediği görüldü.

Ada Masalı dizisinin final bölümü tüm kişilerde günü 67. sırada bitirdi. AB grubunda 55. olabilen dizi, ABC1’de ise 58. durumdaydı…

Bu sonuçlara da bakıldığı zaman Ada Masalı dizi hayranlarının final bölümüne ilgi göstermediğini ve ekibi yalnız bıraktığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Şimdi beklentiler dizinin dünya piyasalarında birçok ülkede yayınlanması ve bu yolla da ülkemizi güzel bir şekilde temsil etmesi olacak.