Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisinde verilen bir mesaj ne kadar da hatalı!

Ada Masalı dizisinde verilen bir mesaj ne kadar da hatalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Ada Masalı dizisinin ilk iki bölümü çok sevildi. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisini başrolde buluşturan dizinin hikayesi de atmosferi de oldukça iyi bulundu.

“Yazın geldiğini bu diziyle hissettim” diye yorum bırakan hayranlar, İzmir Sığacık’ta çekilen dizinin ortamından çok etkilendiklerini ifade ettiler. Çevrenin güzelliği ve yazın enerjisinin Ada Masalı dizisiyle ekrana saçılması da bir başka ilgi kaynağı oldu.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin uyumu ve yüksek enerjileri de dizi hayranlarını memnun etti. Yılın en iyi dizi çiftlerinden birisinin Poyraz ile Haziran olabileceğine yönelik birçok yorum da sosyal medyada yer alıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise dizide dikkat çeken bir diyalogu köşesine taşıdı. “‘Eski ile işim olmaz” ifadesine takılı kalan Sina Koloğlu, verilen mesajın ne kadar hatalı olduğunu da şu sözlerle ortaya koydu:

“Ada Masalı’nda Haziran ile Poyraz, yapacakları otelle ilgili tartışıyorlar. Eski bir malzeme var. “Retro severim ama bu çalışmaz” diyor Haziran. Poyraz, “Atmayalım” diyor. Ve muhteşem cümle; “Bak benim eskiyle işim olmaz. Ben geleceğin peşindeyim.”

Yine olabilirsin geleceğin peşinde. Eskiye meraklı olanlar geleceğin peşini mi bırakıyorlar?”