Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı dizisinde yeni serüven ve yeni heyecan!

Ada Masalı dizisinde yeni serüven ve yeni heyecan!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın dün akşam ekranlara gelen 22. bölümünde Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile Poyraz’ın (Alp Navruz) otelde buldukları bebek, Kırlangıç Adası sakinleri için yepyeni bir serüvene sebep oldu.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi ‘Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanan bölümünde Haziran ile Poyraz otelde bir bebek bulmalarıyla şok yaşarken ikilinin birer anne-baba gibi bebeğin üstüne düştükleri anlar dikkat çekti. Kocasının zulmüne dayanamadığı için bebeğini otele bırakan Hanife’nin hikayesi herkesi derinden etkilerken Haziran ile Poyraz’ın bebek ve annesi için başlattığı kampanya takdir topladı.

Selma (Nihan Büyükağaç) ve Fatih’in (Can Kahraman) Nehir’in (Eylül Ersöz) İngiltere’den kabul aldığı okulun masrafları için yaptıkları fedakarlık gözden kaçmazken Latif (İlkay Akdağlı), Zeynep’i (İpek Tenolcay) hastalığında bir saniye bile yalnız bırakmadı.

Latif’in ev işlerine yardımcı olması üzerine kendisiyle dalga geçen belediye çalışanlarının cinsiyetçi tavrına karşı yaptığı çıkış ise alkışları topladı. Bölümün finalinde herkesin oda anahtarının karıştırılması sonucu ortaya çıkan kaos seyirciye komik dakikalar yaşatırken bu hengamede bebeğin ortadan kaybolması ise yürekleri ağızlara getirdi.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde Haziran ile Poyraz’ın oynadığı oyun, eğlenceli bir bölümün habercisi olurken zorlu oyun, renkli görüntülere sahne oluyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!