Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci, eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu!

Sevda Erginci, eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Elkızı isimli Fox TV dizisinin başrolünde Sevda Erginci yer alıyor. Ezo karakterini canlandıran oyuncu başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Rol aldığı projeler arasında güçlü kadın karakteri olarak öne çıkan Ezo ile hayranlarından olumlu yorumlar alan oyuncu, dizinin belkemiğini oluşturuyor.

Sevda Erginci, 2012 yılında henüz yeni oyunculuğa başladığı dönemde Veda isimli dizide yer almıştı. Bu yapımda Birgül Ulusoy ile aynı sette yer alan Erginci, şimdi yeni dizisinde eski rol arkadaşı ile bir kez daha buluştu.

Fahriye Evcen, Mehmet Aslantuğ, Burak Yamantürk gibi isimlerin bulunduğu Vade dizisinde Sevda Erginci, Lamia isimli karaktere hayat vermişti. Toplam 7 bölüm süren bu diziden 9 yıl sonra ünlü oyuncu Birgül Ulusoy ile yeniden buluştu.

Sevda Erginci, eski rol arkadaşı ile yeni dizide buluştu! 7

Birgül Ulusoy diziye yeni katılan Gökçe Akyıldız’ın canlandıracağı Songül karakterinin annesi Cevriye rolüne hayat verecek.

Birgül Ulusoy yeni rolünde mahallenin dedikoducu kadını Cevriye olarak, magazin peşinde koşan bir karakteri canlandıracak.