Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisinin reyting sonuçları çok rahatsız edici! Baht Oyunu reytingleri de düştü!

Ada Masalı dizisinin reyting sonuçları çok rahatsız edici! Baht Oyunu reytingleri de düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 Temmuz Salı akşamı ekranda 3 dizi vardı. Atv ekranında Maraşlı dizisi 26. bölümü ile birlikte final yaptı… Ayrıca Kanal D ekranında da Baht Oyunu dizisi izleyicilerle buluştu. Ada Masalı dizisi de yine 5. bölümüyle ekrandaydı.

Bu üç dizinin yer aldığı Salı rekabetinde tüm yapımların da düşük kalan reytingleri, yaz döneminin izleyici azlığı ile açıklanabilir. Ancak Ada Masalı dizisinin ilk bölümlerine nazaran son iki bölümünün reytinglerde rahatsızlık verecek düzeyde düşmekte olduğu gözlemleniyor.

Star TV ekranında yayınlanan Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi iyi bir dizi çifti oldu. İzleyiciler de onların enerjisini beğendi ve güçlü bir yapım olarak öne çıktığını düşündü. Sosyal medyada da çok ilgi çeken dizinin reyting sonuçlarında gerileme yaşanması rahatsızlık veriyor.

Dün akşam diğer iki diziye nazaran Ada Masalı, en az izlenen dizi konumundaydı… Star TV dizisi tüm kişilerde 4. sırada yer alırken, AB grubunu 8. olarak tamamladı ve ABC1’de ise günü 5. tamamladı.

Ada Masalı dizisinin reyting sonuçları çok rahatsız edici! Baht Oyunu reytingleri de düştü! 24

Baht Oyunu en iyi reytingleri aldı ve en çok izlenen dizi olarak öne çıktı. Tabii ki Baht Oyunu’nun reytingleri de geçen haftaya göre düşüş sergiledi. Tüm kişiler ve AB’de günü ikinci bitiren dizi, ABC1’de ise üçüncü sırada yer aldı.

Ada Masalı dizisinin reyting sonuçları çok rahatsız edici! Baht Oyunu reytingleri de düştü! 25

Maraşlı dizisinin final bölümünün de bir hayli düşük reytingler elde ettiğini belirtmek lazım. Günün ikinci en çok izlenen dizisi olarak öne çıkan Maraşlı, tüm kişilerde günü 3. bitirdi, AB ve ABC1’de ise dördüncülük elde etti.

Sıralamalara bakıldığı zaman dizilerin durumlarının iyi olduğu söylenebilir ama reytingi sonuçları ortalamaların altında gerçekleşiyor.