Ana sayfa Dizi Haberleri O kadar çok istiyorum ki… Ayça Ayşin Turan da dizi setlerini çok özledi!

O kadar çok istiyorum ki… Ayça Ayşin Turan da dizi setlerini çok özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, 2021 yılının yaz döneminde başrolünde yer aldığı Ada Masalı isimli diziyle hayranlarının karşısına geçmişti. Alp Navruz ile sette çok iyi bir uyum yakalayan oyuncu, sonrasında aşk da yaşadı ama onların ilişkisi uzun süreli olmadı.

Ayça Ayşin Turan ayrıca 2022 yılında çekimleri yapılan Sen İnandır isimli sinema filmiyle de gündemde yer alıyor. 23 Haziran’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak olan filmin bir aşk hikayesi olacağını anlatan oyuncu, çekimlerin de çok keyifli geçtiğini söyledi. Oyuncu bu projede Ekin Koç ile birlikte başrolü paylaştı.

“Tatlı bir aşk filmi oldu” diyerek Sen İnandır projesinin kendisi için hoş bir film olduğundan bahseden oyuncu, ayrıca televizyon dizilerini de çok özlemiş.

O kadar çok istiyorum ki... Ayça Ayşin Turan da dizi setlerini çok özledi! 8

Ayça Ayşin Turan, Ay Yapım’ın uluslararası düzeyde düzenlediği etkinliğin kapanışına katıldı ve soruları yanıtladı. Yeniden dizi setlerine dönmeyi özlediğini ifade eden oyuncu, şöyle konuştu:

“O kadar çok istiyorum ki, artık güzel haberler vermeyi, ben dönüyorum artık demeyi. Hala görüşüyoruz, okuduğum projeler var. Ancak henüz net bir durum yok.”

Yaz dönemi için kesin bir planı olmadığını anlatan ünlü oyuncu, tatil yapacağını ama şimdiden bunun için bir plan yapmadığını da ifade etti.

Ayça Ayşin Turan’ın hayranları da yeniden dizi setlerine dönmesini çok istiyor. 2 yıldır setlerden uzakta olmanın oyuncuyu hırslandırdığı ve yaz döneminde olmasa bile kış sezonu için bir dizi projesinde yer alma ihtimalinin bulunduğu anlaşılıyor.

O kadar çok istiyorum ki... Ayça Ayşin Turan da dizi setlerini çok özledi! 9

Ünlü oyuncu, 2007 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Dinle Sevgili isimli diziden sonra Karagül isimli unutulmaz projede Ada karakteri ile popüler alan Ayça Ayşin Turan, Meryem, Arıza ve Ada Masalı dizileriyle de güçlü bir kariyer elde etti.

Kısa süreli olan Altınsoylar, Zemheri gibi dizileri de bulunan oyuncu, ayrıca Netflix’in ilk yerli projesi olan Hakan Muhafız’da da rol almıştı.