Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan’ı yeniden dizi setlerine çekmek için gereken şartlar ortaya çıktı!

Ayça Ayşin Turan’ı yeniden dizi setlerine çekmek için gereken şartlar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı isimli diziyle 2021 yılının yaz döneminde izleyicilerin karşısına çıkan Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ile birlikte oldukça başarılı bir süreç geçirmişti. İkilinin sette başlayan yakınlaşması aşka da dönüştü ama çift daha sonra ayrıldı. Ada Masalı dizisinden sonra Alp Navruz, TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlara dönüş yaptı. Ancak Ayça Ayşin Turan herhangi bir projede yer almadı.

Oyuncu, uzun bir süredir çalışmadığını belirttiği açıklamasında projeler konusunda bilgi verdi. Ayça Ayşin Turan, “Bayadır çalışmıyorum, uzun bir ara oldu. Ekrana ara verdim, bir tane film yaptık” dedi.

1992 yılında Sinop’ta doğan oyuncu, Sen İnandır isimli sinema filminde başrolde yer almıştı. Yaz döneminde ne yapacağı merakla beklenen Ayça Ayşin Turan, uzun süredir neden setlerde olmadığı sorusu üzerine, projeleri çok incelediğini ve her rolü kabul etmediğini anlattı.

Oyuncu, projelerde nelere dikkat ettiği konusunda şu bilgileri verdi: “Heyecanlanmak aslında. Kalbin atması, heyecanlanmak, bu kadar. Bir sürü proje okudum, okumaya devam ediyorum. Güzel bir projeyle ekrana dönmek için inanılmaz heyecanlıyım.”

Ayça Ayşin Turan'ı yeniden dizi setlerine çekmek için gereken şartlar ortaya çıktı! 7

Hikayenin kendisi için çok önemli olduğunu anlatan oyuncu, rolü beğenirse bu durumda projeleri kabul ediyor. Turan, “Hikayede o an kendimi görüyorsam, o karakterde, o dünyada kendimi görürsem, o dünyanın içerisinde olmak istiyorum” diye konuştu.

Partner seçimi gibi konuların kendisiyle ilgili olmadığını, sadece hikayeye ve role odaklandığını anlatan oyuncu, yaz döneminde ne yapacağı konusunda net bir bilgi de vermedi.

Yaz ayları için tatil planları olmadığını, henüz bir şey düşünmediğini anlatan oyuncu, uzun süredir projelerde yer almamasına rağmen oyuncu koçu ile çalışmalar yaptığını, kendisini geliştirdiğini söyledi.

Ayça Ayşin Turan, “Kişisel gelişim üzerine çalışıyorum” diyerek bu boşluğu kendisini geliştirerek değerlendirdiğini anlattı. Sen İnandır isimli sinema filminin de yakında izleyicilerle buluşacağını anlatan oyuncu, dijital veya televizyon dizisi gibi bir tercihinin olmadığını, sadece hikayeye ve role baktığını anlattı.

Dijital ile televizyon dizilerindeki dinamiklerin farklı olduğunu anlatan oyuncu, her ikisini de yapmayı sevdiğini sözlerine ekledi.