Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerle parlayan Alina Boz’un hayalini çok başka bir şey süslüyor!

Dizilerle parlayan Alina Boz’un hayalini çok başka bir şey süslüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz’un mesleki anlamda çok istediği bir şey var… Oyuncu, dizilerde ve sinema filmlerinde başarılı performanslar sergiledi. Şimdi de bu başarısını sahnelere taşımak istiyor. Birçok genç oyuncu son dönemde tiyatro oyunlarına yöneldi.

Alina Boz da tiyatroda iyi insanlar ve güzel bir projeyle yer almayı çok arzu ettiğini söyledi. İbrahim Selim’in Youtube’da yayınlanan programının konuğu olan oyuncu, Türkiye’ye çocuk yaşlarda ilk geldiği dönemde hem ülkeye hem dile hem de arkadaşlık ortamına alışması için ailesinin kendisini tiyatroya yazdırdığını söyledi.

Dedesinin kendisini tiyatroya götürdüğünü ve sahne arkasında gördükleri karşısında büyülendiğini anlatan Alina Boz, “Ben sahne arkasında büyülendiğimi hatırlıyorum. Sahne arkasında bir şey oldu bana. O gün çok büyülenmiştim tiyatroya. Sonra diziler ve oyunculuk kariyeri oldu” şeklinde konuştu.

Heykel, resim, modern danslar gibi kurslara yazılan, ata binen ve buz pateni bile yapan Alina Boz, her şeyi deneme merakının olduğunu söyledi.

Oyuncu, tiyatro ile ilgili hayalini de şöyle açıkladı: “Güzel insanlarla, güzel bir projede yer almak isterim. Sadece ben tiyatro yapıyorum gözüyle değil de, gerçekten yanımda kıymetli abilerim, ablalarım olsun. Maraşlı dizisinde oynarken edindiğim çok iyi dostluklar var. Kerem Atabeyoğlu var, Almula abla var. Onlarla birlikte olmayı çok seviyorum. Çok güzel şeyler öğreniyorum onlardan. Bu tarz görmüş geçirmiş insanların görüşünü kendime aktarabilmekten dolayı inanılmaz keyif alıyorum. O yüzden tiyatro yapmayı çok isterim.”