Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan tatlı tatlı projeler buluyor ama henüz son karar verilmemiş!

Ayça Ayşin Turan tatlı tatlı projeler buluyor ama henüz son karar verilmemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının yaz döneminde yayınlanan Ada Masalı dizisinin ardından ekranlardan uzaklaşan Ayça Ayşin Turan, yaklaşık 2 sezondur iyi bir proje için bekliyor. Kendisine gelen projeler için yoğun görüşmeler yapmakta olan oyuncu, “Tatlı tatlı projeler için görüşüyoruz” diyerek teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti.

2007 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Ayça Ayşin Turan, 2011 ile 2012 yılları arasında Dinle Sevgili isimli dizide dikkatleri çekmişti. Ancak asıl büyük çıkışını Karagül dizisiyle 2012-2016 yılları arasında gerçekleştiren oyuncu, son dönemde de üst üste farklı projelerle deneyimlerini artırdı. Meryem, Hakan Muhafız, Zemheri, Arıza ve Ada Masalı dizileri ile önemli deneyimler biriktiren oyuncu, yeni dönemde yeniden ekranda olmayı da çok arzu ediyor. Oyuncu en son Sen İnandır isimli sinema filminin çekimlerinde yer almıştı.

Ayça Ayşin Turan yaptığı açıklamada projeler konusunda şu bilgileri verdi: “Tatlı tatlı, güzel projeler konuşuyoruz. Netleşince haberiniz olur. Heyecanlandıran hikayeler var, detay veremeyeceğim.”

Senaryoya göre kendisini heyecanlandıran roller arayan oyuncu, iyi bir rol olursa yeniden ekranlara dönmeye hevesli görünüyor.

Sakinliği ve dinlenmeyi sevdiğini anlatan oyuncu, “Aksiyon arayan birisi değilim. Sonra bir yerlerimi kırıyorum, sakatlanıyorum. Bir projenin başlangıcında ufak bir sakatlık geçirmiştim” dedi.

Ünlü oyuncu, karavandan çıkarken ayağının kayıp düştüğünü ve sete nazar ile başladığını ifade etti.

Sosyal medyada hayranlarından yoğun ilgi gören oyuncu, güzel bir iletişim içinde olduklarını anlattı.

En son Ada Masalı dizisinde partnerlik yaptığı Alp Navruz ile aşk yaşayan oyuncunun şimdilerde kalbinde kimse yok. Turan, doğru zamanda doğru bir insan ile birliktelik dileğinde de bulundu.