Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı final bölümü çok özel ve çok eğlenceli olacak!

Ada Masalı final bölümü çok özel ve çok eğlenceli olacak!

tarafından ker_def

Bir dizi daha ekran ömrünü tamamlıyor; Ada Masalı final bölümü ile 11 Aralık Cumartesi akşamı Star TV’de yayınlanacak. Dizinin salı akşamları başlaması, son bölümlerin çarşamba günleri yayınlanması ve finalin de cumartesi günü ekrana gelmesi gibi bir garipliği de yaşadık.

Star TV’nin yaz döneminde başlayan ve başrol ikilisinin güçlü uyumu ile dikkat çeken Ada Masalı dizisinde final bölümü hem eğlenceli hem de akılda kalıcı şekilde olacak. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin güçlü uyumunun dizide son kez izleyicilerle buluşacağı final merakla bekleniyor… Haziran ve Poyraz’ın evlenmesi, renkli geçen düğün sahnesi ile izleyiciler mutlu bir final görecek.

Ada Masalı final bölümü çok özel ve çok eğlenceli olacak! 8

11 Aralık Cumartesi akşamı final bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıktı. Ada Masalı’nın final bölümünde Haziran ile Poyraz’ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.

Haziran ile Poyraz’ın İstanbul’a taşınacakları haberi Kırlangıç Adası’nda hızla yayılırken Sadık ablası Suzan’la başa çıkmanın yolunu bulur. Hasan’ın babası olduğunu öğrenen Nehir herkesten kendini uzaklaştırırken yıllar sonra babasıyla karşılaşması genç kızın hayatını tamamen değiştirecektir.

Ada Masalı final bölümü çok özel ve çok eğlenceli olacak! 9

Selma kızı için endişelenmeye devam ederken Fatih Hasan’la yüzleşir. Alper ve Melisa’nın hayatında ise yepyeni bir dönem başlayacaktır.

Özgür Sevimli’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ayyapım Tasarım Merkezinin yazdığı dizinin hikayesi burada bitiyor. Ancak geriye izleyenlerin daima hatırlayacağı bir yapım kalmış olacak.

İşte dizinin final bölümünden yayınlanan fragman: