Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değiştirme zamanı geldi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değiştirme zamanı geldi!

tarafından ker_def

Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanıyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Dönge’in başrollerinde yer aldığı dizide, oyuncuların güçlü performansları da hikayenin izlenmesini sağlıyor.

Romantik komediden dram yapımına dönüşen ve son haftalarda geçen sezonun etkili dizisi Baraj’in ayakta kalma stratejilerini uygulayan bir dizi görüyoruz. Aşk Mantık İntikam’da geçtiğimiz bölüm yaşanan 4 yıllık zaman atlamasının sonrasında hikayede büyük değişiklik oldu.

Dizinin yeni bölümleri de bu nedenle izleyiciler tarafından daha da çok merak ediliyor. 10 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 25. bölümde neler olacağının detayları ortaya çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinde karar değiştirme zamanı geldi! 7

Esra ve Çınar’ı Atlas’la ilgili konuşurken duyan Çağla gerçekleri öğrenmiştir. Bir an evvel Londra’ya dönmeleri için Çınar’a baskı yapar. Fakat Çınar babasını bırakıp gitme konusunda kararsızdır.

Esra ise Ozan’dan uzaklaşmak için bir an evvel dönmek istemektedir. Fakat olaylar hiç de Esra’nın beklediği gibi gelişmez. Atlas’ın başına gelenler onun kararını tekrar gözden geçirmesine neden olur.

Esra Milenyum Soft’la uğraşan kişiyi araştırırken Ayaz Karakoç ismine ulaşır. Şimdi karşılarındaki soru bu adam kimdir ve neden onlarla uğraşmaktadır…