Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı finale gidiyor, Ayça Ayşin Turan ise farklı bir mutluluk yaşıyor!

Ada Masalı finale gidiyor, Ayça Ayşin Turan ise farklı bir mutluluk yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz başında izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Ada Masalı dizisi, son yılların en sevilen romantik komedi hikayelerinden birisi oldu. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin güçlü işbirliği ve birbirlerine de çok uyumlu olması dizinin tutmasını sağladı.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizi, yaz enerjisini en iyi yansıtan yapım olarak öne çıkmıştı. Kış sezonunda da düşük reytinglerine rağmen bir süre devam eden dizi için ne yazık ki, final kararı alındı. Ada Masalı dizisini hayranlar 8 Aralık Çarşamba akşamı son kez izleyecek.

25. bölümü ile final yapacak olan dizi Ayça Ayşin Turan’a Altın Kelebek ödülü kazandırdı. Hürriyet tarafından organize edilen ve bu yıl 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinde ‘en iyi romantik komedi dizisi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi Ayça Ayşin Turan oldu.

Ada Masalı dizisinin final yapmasının hem öncesinde oyuncunun böyle bir ödül alması büyük tezatlık aslında… Bu kadar başarılı bulunan ve ödüller verilen bir dizi daha bitiyor.

Ayça Ayşin Turan ise aldığı bu ödül nedeniyle çok mutlu oldu. Oyuncu yaptığı açıklamada heyecanını ve mutluluğunu şu sözlerle anlattı:

“Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bütün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz’a teşekkür ederim. Anneme… Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum.”