Ana sayfa Dizi Haberleri 2 ay önce final yapan Baht Oyunu dizisi yeniden gündem oldu!

2 ay önce final yapan Baht Oyunu dizisi yeniden gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde Kanal D ekranında yayınlanmaya başlanan Baht Oyunu dizisi kısa sürede eğlenceli hikayesi ile çok sevildi. Başrolde buluşan Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin güçlü etkileşimi de dizinin çok beğenilmesini sağladı…

İkilinin daha sonra aşk yaşadığının ortaya çıkması dizi hayranlarını hiç şaşırtmazken, Baht Oyunu ne yazık ki 12 Ekim 2021 tarihinde 17. bölümü ile birlikte final yaptı. Dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle Kanal D final kararı almıştı. Ancak sosyal medyada milyonlarca etkileşim alabilen bir diziydi Baht Oyunu.

Dizinin final yapmasından sonra bile sosyal medyada çok konuşulduğu, arkasından gözyaşı döken birçok izleyici olduğu biliniyor.

2 ay önce final yapan Baht Oyunu dizisi yeniden gündem oldu! 8

Baht Oyunu dizisinin iki başrol oyuncusu, başarılarının karşılığını 47. Altın Kelebek ödüllerinde aldı… Hürriyet tarafından düzenlenen ödüllerde Cemre Baysel, ‘Pantene Parlayan Yıldız’ ödülünün sahibi oldu. Oyuncu hem heyecanlıydı hem de zarafetiyle göz doldurdu.

Aytaç Şaşmaz ise ‘en iyi romantik komedi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Oyuncu, “Aileme selam olsun. Bizimkisi bir ekip, takım işi bütün ekibe selam olsun” diyerek bu ödülü ekip arkadaşlarına adadı.

2 ay önce final yapan Baht Oyunu dizisi yeniden gündem oldu! 9

Baht Oyunu dizisi ile birlikte iki ünlü oyuncu hem iyi bir iş çıkardı hem de birbirlerini bularak aşk yaşamaya başladı. İkilinin yüksek uyumları da hayranlarına güzel bir dizi fırsatı sundu.