Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı için reytingler kötü, Baht Oyunu için çok iyi!

Ada Masalı için reytingler kötü, Baht Oyunu için çok iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının iki önemli dizisinin ekran macerası devam ediyor. Star TV’de yayınlanan Ada Masalı ve Kanal D’nin Baht Oyunu dizileri 11 bölümü geride bıraktı.

Her iki dizide de etkileyici bir hikaye ve güçlü başrol buluşması var. Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin güçlü işbirliğini görüyoruz. Aynı şekilde Baht Oyunu dizisinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çok iyi bir dizi çifti oldu.

Romantik komedi dizisi olan her iki hikayenin gidişatından da izleyiciler memnun. Ancak reytingler noktasında ara git gide açılıyor. Kanal D dizisi Baht Oyunu, izleyici sayısını artırırken, Ada Masalı ise düşüş trendini bir türlü durduramıyor.

Eylül ayı ile birlikte yaz döneminde başlayan diziler için bir karar zamanı gelmiş oldu. Kanallar birçok dizi arasında romantik komedi hikayelerini devam ettirip ettirmeme konusunda karar alacak.

Ada Masalı için reytingler kötü, Baht Oyunu için çok iyi! 21

Her iki dizinin 11. bölüm reyting sonuçları bu noktada önemli mesaj veriyor. Baht Oyunu dizisi ortalama oranları tutturdu ve sıralamada da üst sıralarda bulunuyor. Kanal D dizisi adına işler iyi gidiyor. Tabii ki reytinglerin biraz daha artması şart.

Ancak aynı şeyi Ada Masalı için söylemek yanlış olacaktır. Dizinin gidişatı pek de iyi görünmüyor. Ortalamanın altında reytingler gelmeye devam ediyor.

Dizinin ileride daha iyi olabileceğine yönelik bir işaret de yok. Dün akşam 11. bölüm tüm kişilerde ve ABC1 gruplarında sekizincilik elde etti. Ayrıca AB grubunda da dizi dokuzuncu sırada yer aldı.

Baht Oyunu dizisi için gelecek aydınlık gözükürken, Ada Masalı için ise karanlık bir tablo var. Her iki dizi de 7 Eylül Salı akşamı 12. bölümleri ile ekranda olacak. Reyting sonuçları ise çok daha yakından takip edilecek.