Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerinin kamera arkası çok eğlenceli çok sempatik!

Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerinin kamera arkası çok eğlenceli çok sempatik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Ada Masalı ve Baht Oyunu, salı akşamları tatlı bir rekabet halinde bulunuyor. Bu rekabette ilk başlarda Ada Masalı önde olsa da son gülen Baht Oyunu dizisi oldu.

Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başaran Kanal D’nin Baht Oyunu dizisinin setinde de neşeli anlar yaşanıyor. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin yüksek enerjisi ve güçlü uyumları ile sevilen Baht Oyunu’nun kamera arkası görüntüleri yayınladı.

Cemre Baysel’in çekimler sırasında yaşadığı sıkıntılı anların yanı sıra, oyuncuların çekim hataları da gülümsetiyor. Aytaç Şaşmaz da çekimlerde zaman zaman dış etkenler nedeniyle konsantrasyonunu kaybedebiliyor.

Baht Oyunu, 6. bölümün kamera arkasından görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Ada Masalı dizisinde de çok renkli anlar yaşanıyor.

Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ada Masalı dizisi son haftalarda düşüş yaşayan yapımlar arasında bulunuyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi İzmir’in Sığacık bölgesinde çekimlere devam ediyor.

Yaz enerjisini en iyi yansıtan dizi olması ile ünlenen Ada Masalı’nda Poyraz ve Haziran’ın hikayesi yine sevenlerini ekran başına çekiyor. Kamera arkasında ise ekibin ne kadar çok eğlendiğini görüntülerden fark edebilirsiniz.

Alp Navruz’un şakaları, Ayça Ayşin Turan’ın sempatikliğinin yansıdığı kamera arkasında çekimlerin ne kadar eğlenceli geçtiğini de anlayabilirsiniz. İşte o görüntüler: