Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, süper kahraman olsa, kim olmak isterdi?

Demet Özdemir, süper kahraman olsa, kim olmak isterdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir oyunculuğu ve dans yetenekleri ile takdir ediliyor. Romantik komedi ve dram rollerinde başarısını kanıtlayan projeler yaptı.

Demet Özdemir, süper kahramanlara da büyük ilgi duyuyor. Onun hayatını etkileyen süper kahraman Wonder Woman… Demet Özdemir, bir röportajında “süper kahraman olsanız kim olmak isterdiniz” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:  “Wonder Woman; hem güçlü hem zeki hem de fantastik güçlere sahip bir karakter. Aslında sadece uçmak ya da düşünce okumak yetmezdi.”

“Süperman uçabiliyor, Batman’in bir sürü alet edavatı var ve siyah giydiği için bence muhteşem, kedi kadın bence inanılmaz seksi.”

“Hepsinin bir toplamı varsa hepsini olmak isterdim! Çünkü hepsini izlerken ‘keşke bunu da yapabilseydim’ diyorum. O yüzden tam donanımlı bir süper kahraman olmak isterdim. İnsanoğlu yetinemiyor ki.”

Demet Özdemir’in çok beğendiği Wonder Woman’ın özellikleri neler? Wonder Woman uçabilir ve halkalarıyla atak yapabilir.

Wonder Woman, gelen her türlü kurşun saldırısını karşılayabilen, hatta bu kurşunları düşmanına tekrar atabilen bir süper kahraman.

Wonder Woman adalet birliğinin saygın ve güçlü bir üyesidir.. Güç olarak Superman’den sonra Adalet Birliği’nin en güçlü üyelerinden birisidir.