Ana sayfa Dizi Fragmanları Yükselen yıldız Baht Oyunu dizisinde beklenmedik ayrılık!

Yükselen yıldız Baht Oyunu dizisinde beklenmedik ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay -Son dönemin yükselen yıldızı olmayı hak eden Baht Oyunu dizisi, 6. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategoriside birincilik de elde etti. Dizinin reytingleri ortalama oranlarda geliyor ama izleyicinin azaldığı şu yaz döneminde bu önemli bir başarı olarak sıralamaya yansıyor.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin başarılı uyumu ve yüksek enerjilerine diğer rol arkadaşlarının da katılması ile Baht Oyunu son haftalarda öne çıkan bir yapım oldu. Son 3 haftadır izleyici sayısını artıran dizinin 7. yeni bölümü de şimdiden merak konusu oldu. Yeni bölümden ilk detaylar ortaya çıktı.

3 Ağustos Salı akşamı yayınlanacak olan Baht Oyunu 7. bölümde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Baht Oyunu 7. Bölüm Fragmanı paylaşıldı ve Ada’nın şirketten ayrılacağı da netleşti…

Yalanların ortasında kaldığını düşünen Bora, Ada’nın şirketle olan ilişiğinin kesilmesini ister. Oyun sona mı eriyor? İşte bu sorunun sorulacağı yeni bölüm yine eğlenceli sahnelerle dolu olacak. Ada ve Bora, el sıkışarak birbirlerinden ayrılıyor. Duygusal anların da yaşanacağı yeni bölümde Ada yeni bir işe başlayacak gibi bir hava da estiriliyor. Bakalım neler olacak?

Baht Oyunu yeni bölümüyle 3 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.