Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı’nda senarist değişimi işe yaradı!

Ada Masalı’nda senarist değişimi işe yaradı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri arasında en renkli ve keyifli olanlardan biri Ada Masalı hiç kuşkusuz. Star TV’de yayınlanan dizi başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un muhteşem uyumu, çekimin yapıldığı Seferihisar’ın içleri ısıtan manzaralarıyla yazın en iyi dizilerinden biri olmayı başardı.

Ada Masalı yaz başında Kanal D dizisi Baht Oyunu’yla aynı gün izleyiciyle buluşmaya başladı. Bu da iki diziyi azılı birer rakip haline getirdi. Yayınlandığı ilk bir iki hafta Ada Masalı, Baht Oyunu’na hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük fark attı.

Ancak başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu Baht Oyunu kararlı adımlarla mücadelesine devam etti. Hedeflediği başarıya da elde etti. Birkaç bölüm sonra Baht Oyunu, Ada Masalı’nı reytinglerde geçmeyi başardı.

Ada Masalı'nda senarist değişimi işe yaradı! 16

Bu durum Ada Masalı ekibinde biraz telaşa yol açtı. Rakibini yeniden geride bırakmak için harekete geçen dizinin yapım şirketi senaristin değişmesine karar verdi. Ve bu kararını hemen uyguladı.

Ada Masalı’nın hikayesi kısa süre önce aynı zamanda bir oyuncu olan Aksel Bonfil tarafından kaleme alınmaya başladı. Ada Masalı dizisinin senaryo ekibi daha önce Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak, Emine Yıldırım ve Dilek İyigün’den oluşuyordu.

Bu haftanın reytingleri ortaya koydu ki senaryo değişimi Ada Masalı dizisine yaramış. ABC 1’de üçüncü, Total’de dördüncü olan dizi Baht Oyunu’nu henüz geçemese de rakibine çok yaklaşmış durumda. Bu hafta reytinglerde biraz düşüş yaşayan Baht Oyunu ekibi şimdi Ada Masalı’nın nefesini ensesinde hissediyor.