Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi dizisinin reytingleri bir garip hem sıçradı hem çakıldı!

Adı Sevgi dizisinin reytingleri bir garip hem sıçradı hem çakıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Adı Sevgi dizisinin ikinci bölümü geride kaldı. Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümüne oranla ikinci bölümde reytinglerde ilginç bir durum oluştu.

Adı Sevgi dizisinin 20 Mart akşamı yayınlanan ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde reyting sıçraması yaptı. Geçen haftaya göre çok iyi bir yükseliş sergileyen dizi geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazandığını ispat etti. Dizinin ekibi 6’ya yaklaşan oranlar ile büyük motivasyon sağlayacaktır.

Ancak bir garip durum ise AB kategorisinde yaşanıyor. Tüm kişilerde müthiş bir sıçrama yapan dizi, AB kategorisinde ise kabul edilemeyecek kadar düşük oranlar elde ediyor. Tüm kişilerde elde edilen dördüncülük bir başarı olurken, AB kategorisinde gelen on üçüncülük de bir başarısızlık olarak nitelendirilebilir.

ABC1 kategorisinde ise ortalamaya yakın oranlar elde eden ve yedinci sırada günü tamamlayan Adı Sevgi dizisinin, genel izleyici kitlesini etkilediği ama eğitim düzeyi yüksek izleyiciler arasında pek de tercih edilmediğini söyleyebiliriz.

Yargı dizisinin AB ve ABC1 kategorilerinde birincilik elde ettiğini ama tüm kişilerde üçüncü sıraya gerilediğini görüyoruz. Teşkilat dizisi ise tüm kişiler ve AB gruplarında günü ikinci bitirirken, ABC1’de ise üçüncülük elde etti.

Üç dizinin de Pazar akşamları farklı izleyici kitlelerini kendilerine bağladığını bu sonuçlara bakarak söylemek mümkün.