Ana sayfa Sosyal Medya İtalya’da Can Yaman, İspanya’da Kerem Bürsin fırtınası!

İtalya’da Can Yaman, İspanya’da Kerem Bürsin fırtınası!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin uluslararası başarıya ulaşmasının ardından adını sınırları dışına taşıran Kerem Bürsin, bir festivale katılmak üzere İspanya’ya gitti. Coşkulu hayranları tarafından karşılanan ve büyük ilgi gören Bürsin, samimi tavırlarıyla herkesin kalbini kazandı. Hayranlarının Bürsin’e gösterdiği büyük ilgi, Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinin başarısının ardından İtalya’daki karşılanmasını anımsattı.

Kerem Bürsin, 8-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmak üzere İspanya’ya gitti. Bürsin İspanya’da büyük bir coşkuyla karşılanda. Hayranları Bürsin’le fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Kerem Bürsin’in samimi ve mütevazi tavırları ise İspanyolların kalbini fethetti. Bir hayranının sosyal medyada paylaştığı video, Kerem Bürsin’in gördüğü ilgiyi ve onun da karşılığında gösterdiği sıcak tavırları yansıtıyor.

İspanya’da geniş bir hayran kitlesi olan Kerem Bürsin, İspanyol basınında da geniş yankı buldu. La Opinion De Malaga gazetesi “Gecenin en coşkulusu şüphesiz devrim yaratan Türk oyuncu Kerem Bürsin oldu” diye yazdı. Yazıda, “Hayranlarına en yakın ve en arkadaş canlısı davranan ünlüydü, belli bir mesafeyi korusa da herkesin selfie çekmesine izin verdi.” denildi.

Kerem Bürsin İspanya’daki festivalde hayranı olduğu Antonio Banderas’la tanışma fırsatı da buldu. Banderas ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu mutluluğunu hayranlarıyla da paylaştı.

İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in ülkelerine gelmesini iple çekiyordu. Bürsin’in ziyaretine günler kala heyecanlarını sosyal medyada paylaşan İspanyol hayranları, Kerem Bürsin’i büyük bir coşkuyla karşıladı. Bu ilgi, Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinin başarısının ardından İtalya’da gördüğü büyük ilgiyi anımsattı.