Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan henüz gencecik ama çocukluğunu özlüyor!..

Hafsanur Sancaktutan henüz gencecik ama çocukluğunu özlüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin Son Yaz dizisinde canlandırdığı ‘Yağmur’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan ve geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Hafsanur Sancaktutan 22 yaşına bastı.

20 Mart İstanbul doğumlu oyuncu yeni yaşını instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Çocukluk fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu fotoğrafların altına duygusal bir de not düştü.

Hafsanur Sancaktutan birbirinden sevimli küçüklük fotoğraflarının altına şunları yazdı;

Hafsanur Sancaktutan henüz gencecik ama çocukluğunu özlüyor!.. 9

“Bugün biraz duyguluyum, eski fotoğraflarımı buldum… Doğum günüm için süslenip arkadaşlarımla 10’uncu yaş kutlamamız geldi aklıma, dans etmiştik. Ne güzeldiiii o zamanlar, daha dün gibi hatırlıyorum, tekrar bir araya gelebildiğim çocukluk dostlarımla…

Değişmeyen tek şey ruhum, kalbim, niyetim ve biriktirdiğim güzel dostlarım. İyi ki doğmuşum. Sadece bir gün değil, var olduğum için bana kendimi iyi hissettiren, elini elimde hissettiğim her şeye bin şükür…”

Hafsanur Sancaktutan henüz gencecik ama çocukluğunu özlüyor!.. 10

Oyuncunun paylaşımları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve on binlerce yorum aldı. Son Yaz dizisinin final yapmasının ardından bir süredir ekranlarda görünmeyen Hafsanur Sancaktutan başarılı giden kariyerinde yine çok önemli bir anlaşmaya imza attı.

Hafsanur Sancaktutan henüz gencecik ama çocukluğunu özlüyor!.. 11

Oyuncu, Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve yaz aylarında yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus ile anlaştı. Disney Plus, son dönemde yerli dizi sektöründe çok konuşulan, aranılan, popüler ve başarılı isimleri çatısı altında topluyor.

Hafsanur Sancaktutan da son günlerin dikkat çeken başarılı bir oyuncusu olarak platformun dikkatinden kaçmadı.