Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra dizisi 17 Mart Cumartesi 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Adı Zehra dizisi 17 Mart Cumartesi 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Adı Zehra yeni bölümüyle 17 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de sevenleriyle buluşacak.

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Adı Zehra dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.

Reytingleri daha iyi olabilir ancak hikayenin ilerleyen aşamasında birçok izleyicinin diziye dikkat kesileceğini düşünüyoruz.

İşte Adı Zehra dizisinin 4. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Karakola gidip başına gelenleri anlatan ve bir itirafta bulunan Zehra, bu yolla her şeyi düzelteceğini düşünürken, Serkan’ın getirdiği bir belge her şeyi değiştirir. Zehra için işler daha da karmaşık bir hale gelmiştir. Acaba onun Hande olmadığını Kurdoğlu Ailesi biliyor mudur? Karakoldaki polisler bile her şeyi anlatmasına rağmen ona inanmamıştır. Üstelik Serkan, kardeşinin psikolojik sorunlar yaşadığını söylemiş, Zehra’yı bir psikologla görüşmeye zorlamıştır. Zehra ne yapıp da bu durumdan kurtulacaktır? Ayrıca annesinin hayatından da endişe duymaktadır. Zehra’nın gerçek ailesiyse, Zehra’ya git gide yaklaşmaktadır. Onu bulmak için televizyon kanallarına ve gazetelere çıkmaya karar veren aile sayesinde, Elif adlı bir televizyoncu her şeyi öğrenir. Peki şimdi ne olacaktır?