Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu bu pozuyla ayna çatlatır! Ahsen Eroğlu’nun şapkasını görmelisiniz! Fahriye Evcen’in Pazar pozu!

Afra Saraçoğlu bu pozuyla ayna çatlatır! Ahsen Eroğlu’nun şapkasını görmelisiniz! Fahriye Evcen’in Pazar pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Birbirinden başarılı ve birbirinden güzel üç kadın oyuncunun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. Üçü de rol aldıkları projelerdeki performansları ile dikkat çeken isimler. Ancak birisi şu sıralar setten uzak olsa da sosyal medyadan bol bol paylaşımlar yapıyor. İşte yeni kuşağın iki başarılı ismi Afra Saraçoğlu ve Ahsen Eroğlu ile onlardan daha kıdemli bir oyuncu olan Fahriye Evcen’den son pozlar…

İlk sırada Afra Saraçoğlu var. Oyuncu, her projesiyle biraz daha büyüyor, biraz daha kariyerinde tırmanıyor. Genç kuşağın oyunculuğu ile dikkat çeken, yapımcıların peşinde koştuğu bir isim oldu.

Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay ile oynadığı İkinci Şans filmi ile tanınmıştı. Sonrasında hızla kariyer basamaklarını tırmanmaya başladı.

Şu sıralar BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam ile gündemde. Çağatay Ulusoy ile başrolünde oynadığı dizi yakında yayınlanacak.

Afra Saraçoğlu bu pozuyla ayna çatlatır! Ahsen Eroğlu'nun şapkasını görmelisiniz! Fahriye Evcen'in Pazar pozu! 10

Güzelliği ile de hayranlarının övgü dolu yorumlar yağdırdığı Afra Saraçoğlu, son pozuyla da beğenileri topladı. Hayranlarından yorum yağan oyuncuya beğeni yapanlardan birisi, Kardeş Çocukları dizisinde annesine oynayan Nur Fettahoğlu ve Aşk 101 dizisinde birlikte oynadığı İpek Yazıcı.. İşte Afra Saraçoğlu’nun ayna çatlatacak pozları…

Afra Saraçoğlu bu pozuyla ayna çatlatır! Ahsen Eroğlu'nun şapkasını görmelisiniz! Fahriye Evcen'in Pazar pozu! 11

Gelelim Menajeri Ara dizisi ile kariyerinde hızlı bir yükseliş elde eden Ahsen Eroğlu’na. Onu en çok İstanbullu Gelin dizisinde kısa bir süre yer alsa da bir anda dikkatleri çeken Yaz olarak hafızalara kazıdı izleyici. Sonrasında Kuzgun dizisi ile oyunculuğunu daha çok gösterme fırsatı buldu.

Genç oyuncu, şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde ustalarından rol çalmaya başladı. Başarılı performansı ile Dicle karakterini herkese de sevdirdi.

Esprili, enerjik, sosyal bir kişilik olduğunu da sosyal medya paylaşımlarıyla gösteriyor. Kendine has giyim tarzı da dikakt çekmekte. Kafasındaki şapka ile de hayli sevimli bir imaj çizmiş…

Afra Saraçoğlu bu pozuyla ayna çatlatır! Ahsen Eroğlu'nun şapkasını görmelisiniz! Fahriye Evcen'in Pazar pozu! 12

Fahriye Evcen ise yukarıdaki iki genç oyuncudan çok daha önce oyunculuk yapmaya başlamış, daha kıdemli bir isim. Her ne kadar 2017 yılından beri bir dizi ya da sinema filminde oynamamış olsa da hayranları merakla onu bekliyor.

Önümüzdeki günlerde bir dizi sürprizi olabilir. Şu sıralar teklifleri değerlendiriyor. Burak Özçivit ile evli olan Evcen, oğlu Karan’ın 2 yaşına gelmesiyle birlikte yeniden setlere dönmek istediğini de sık sık tekrarlıyor.

Evcen, dizilerde olmasa da instagram paylaşımlarıyla hayranlarını mutlu ediyor. Son paylaşımını da Pazar gününe özel aşağıdaki pozuyla yaptı. Tabii ilk beğenenlerden birisi de eşi oldu…

Afra Saraçoğlu bu pozuyla ayna çatlatır! Ahsen Eroğlu'nun şapkasını görmelisiniz! Fahriye Evcen'in Pazar pozu! 13